KONZUM

Poznat Konzumov sretni dobitnik najmodernije električne limuzine TESLA S, vrijedne 735 tisuća kuna!

03.02.2016 u 11:20

  • +2

Konzum - Dobitnik automobila Tesla S

Izvor: Promo fotografije / Autor: Konzum

Bionic
Reading

U Super Konzumu Radnička ubačeno je više od 250 tisuća kupona za nagradnu igru

Zagrepčanin Krešimir Kovač, od danas je ponosni vlasnik najmodernije električne limuzine na svijetu, automobila TESLA S, vrijedne 735 tisuća kuna! Njegovo ime izvučeno je iz kutije u kojoj je bilo više od 250 tisuća kupona kupaca najmodernijeg Super Konzuma u regiji, u nagradnoj igri Super Konzuma Radnička „Ispuni snove i odvezi Teslu“

Najveći hrvatski genij Nikola Tesla, u interpretaciji glumca Svena Jakira, došao je nakratko iz prošlosti kako bi uljepšao budućnost sudionicima u nagradnoj igri i donio sreću Krešimiru, koji je postao dio malobrojnih sretnika u Hrvatskoj koji voze ovaj zaista jedinstven i revolucionaran električni automobil i ne moraju brinuti o cijenama goriva na benzinskim postajama.

Ovom prilikom izvučeni su i sretni dobitnici električnih bicikala Ducati FreeDuck2. Idealna alternativa javnom prijevozu i nepodnošljivim gradskim gužvama sigurno će koristiti Teu Bekavcu i Anji Gospodnetić iz Zagreba te Anježi Pocrnić iz Mravinaca.

U nagradnoj igri „Ispuni snove i odvezi Teslu“ mogli su sudjelovati kupci novog Super Konzuma Radnička, za svakih potrošenih 100 kuna u periodu od 18. prosinca 2015. do 31. siječnja 2016. godine.

Nagradna igra „Ispuni snove i odvezi Teslu“ s bogatim nagradnim fondom, još je jedna u nizu velikih nagradnih igara koje Konzum kontinuirano priređuje za svoje kupce kako bi nagradio njihovu vjernost.