VRUĆI VODIČ

Poze u seksu koje će ga totalno raspametiti

12.11.2012 u 07:21

Bionic
Reading

Jedan od najbitnijih elemenata zadovoljavajućeg i živahnog seksualnog života jest sprečavanja monotonosti i uvođenje nekih novih poza i trikova, no ako ste ostali bez ideja, poslužite se jednostavnim trikom - seksi pozama koje muškarci doslovce obožavaju i još večeras ga potpuno izludite

Želite u spavaćoj sobi podignuti atmosferu do usijanja? Još večeras ga uz nekoliko trikova potpuno izludite, preuzmite kontrolu te se strasti prepustite u pozama koje muškarci jednostavno obožavaju, a omogućit će vam da se dodatno povežete i istražite, piše Your Tango

Žena na vrhu
Ako pitate svoga partnera što ga ludo uzbuđuje u spavaćoj sobi, većina će odgovoriti da je to upravo mogućnost da vas zadovolji, pa je zato ova seksi poza odličan izbor. Naime, kada je za vrijeme seksa žena na muškarcu, to joj daje mogućnost da preuzme kontrolu i odredi tempo i brzinu kretanja. Osim toga, u ovoj pozi muškarac ima potpuno slobodne ruke pa može bez ometanja istraživati partneričino tijelo te uživati u njezinim oblinama u punom svjetlu.

Misionarska poza
Ova standardna i već uobičajena poza omiljena je jer u ovome slučaju muškarac ima kontrolu, no na vrlo blizak i intiman način. I dok je muškarac na vrhu, partneri zajedno mogu odrediti brzinu koja im odgovara, a ako želite promijeniti tempo, stavite ruke na njegove bokove i vodite ga. Dobar seks je poput razgovora, pa stoga komunicirajte svojim tijelima.

Druga varijanta žene na vrhu
Ova obrnuta varijacija žene na vrhu jedna je od najboljih poza, kako za muškaraca, tako i za ženu. U ovoj pozi muškarac, baš kao i za vrijeme doggy stylea, može uživati u omiljenom mu pogledu, a žena, pak, preuzima kontrolu u svoje ruke. Za razliku od klasičnih, vrlo intimnih poza, ova poza ne omogućuje ljubljenje niti kontakt očima, što će dodatno osvježiti vašu seks rutinu. No, za vrijeme seksa možete mu dobaciti pokoji seksi pogled preko ramena i tako još više uspaliti atmosferu.

Doggie Style
Ova poza u potpunosti stavlja muškarca u kontrolu, dopuštajući mu da upravlja svime, snagom, brzinom i tempom. Osim toga, ova poza omogućuje snažniju i dublju penetraciju, što će ga još više uzbuditi.

Seks stojećki
Iako možda seks stojećki nećete prakticirati svakodnevno, ova poza odlična je za iznenadne trenutke strasti kada ne možete skinuti ruke jedno s drugoga te je sve što želite seks nabrzaka. Bilo da vam kao oslonac posluži ormar u spavaćoj sobi, stol u kuhinji ili pak bilo koji zid u bilo kojem dijelu vaše kuće, ovaj položaj će vas natjerati da se osjećate potpuno bez kontrole.

Poza u obliku žlice
Ova vrlo intimna i pomalo lijena poza savršena je u trenucima kada ste pomalo umorni i neraspoloženi za akciju. Muškarac će u ovoj pozi imati potpuni pristup, a penetracija poprilično snažna. Prednost ove poze također je i mogućnost da nakon strasnog gibanja zagrljeni jednostavno utonete u san.

Ples u krilu
Privucite stolicu i natjerajte ga da sjedne, a zatim se vi spustite na njega. Oduševit će ga pogled, ali i osjećaj dok ste omotani oko njega. Osim toga, činjenica da je kontrola u vašim rukama učinit će da se strastveni trenuci produlje. Dodatni bonus ove poze jest da se, za razliku od seksa stojećki, možete grliti, ljubiti i naravno odražavati tako seksi kontakt očima. Međutim, partner i dalje može uživati u vatrenoj strasti te vas može uzbudljivo povući za kosu, prelaziti prstima preko leđa te vas privući sebi što bliže.