OD GLAVE DO PETE

Potpuno je neprepoznatljiva s novim imidžom

03.11.2016 u 09:46

  • +5

Lady Gaga

Izvor: Reuters / Autor: Reuters

Bionic
Reading

Glazbu Lady Gage možete i ne morate voljeti, ali svi se slažu da je izgradila prepoznatljiv i otkačen stil odijevanja, zbog kojeg je često bila u centru medijske pažnje. Stoga je sve iznenadila kada se na promociji novog albuma u Tokiju pojavila u vrlo običnom outfitu

Lady Gaga je na nekoliko dana posjetila Tokio te je promovirala novi album 'Joanne', a kako se pojavila u srebrnoj haljini i roza sakou te sa šeširom, svi su ostali iznenađeni njezinim zaokretom u stilu odijevanja.

Cipele neobičnog izgleda Lady Gaga zamijenila je klasičnim štiklama u trendi srebrnoj boji, a sjajna haljina s dugim resicama za nju je također vrlo običan izbor, baš kao i sako.

Šešir je, čini se, novi zaštitni znak pop zvijezde jer je vrlo sličan model nosila i na naslovnici novog albuma. Osim outfita na promociji albuma, pjevačica je u Japanu nosila još jednu kombinaciju u kakvoj je nitko ne bi zamišljao.


Crni kombinezon sa srebrnim ukrasom na leđima ukrašen volanima od tila uparila je također s roza šeširom, ovaj put ukrašen ružama. Čini se da je elegantniji stil odijevanja vezan baš uz promociju njezinog novog albuma.

Got Joanne tattooed on my arm in her actual signature. My dad got one too. With an angel on his shoulder.

Fotografiju objavljuje Lady Gaga (@ladygaga)


Lady Gaga rekla je fanovima u glavnom japanskom gradu kako jedva čeka podijeliti s njima priču o Joanne, a album je nazvala prema svojoj teti koja je mlada preminula od lupusa.