MODNI ĆUŠPAJZ

Potpun promašaj: Plus size ljepotica pokazala donje rublje ispod haljine

11.09.2017 u 11:51

Bionic
Reading

Plus size model Ashley Graham na dodjeli modnih nagrada Daily Front Row pokazala je koliko se ugodno osjeća u svojoj koži, no ovoga je puta pretjerala sa stajlingom koji je primjereniji spavaćoj sobi nego crvenom tepihu

Plus size ljepotica Ashley Graham ovog vikenda imala je naporan raspored. Graham je viđena na New York Fashion Weeku, na koji je došla podržati Rihannu i njezinu beauty kolekciju Fenty by Rihanna. Putena ljepotica na reviju je stigla odjevena u bež korzet-bluzu i pencil suknju od lateksa, koje je upotpunila elegantnim sandalama na petu u istoj boji.

Na reviji dizajnera Prabala Gurunga plus size ljepotica je pozirala paparazzima u jednostavnoj crnoj slip haljinici modne kuće Ganni, crnoj bomber jakni i bijelim Guccijevim tenisicama. Graham je taj put stigla na njujorški Fashion Week kako bi nosila najnoviju kolekciju američkog dizajnera nepalskih korijena, a prošetala se pistom s poznatim manekenkama i sestrama Gigi i Bellom Hadid.

Na večeri The Business of Fashion 500 Gala zablistala je u elegantnoj bijeloj haljini spuštenih ramena, koja je jedva ukrotila njezine bujne obline. Dugačka haljina s dubokim prorezom otkrila je ljepotičine noge koje su krasile elegantne srebrne sandale na petu.

#ashleygraham #plussizemodel #plussizefashion

Objavu dijeli Rohit@theashleygraham (@rohit.officialll)

Za razliku od ovog elegantnog stajlinga, kao i crne haljine koju je nosila na svečanosti Icons By Carine Roitfeld magazina Harper's Bazaar u hotelu The Plaza, Graham je za petu dodjelu modnih nagrada Daily Front Row potpuno promašila modni zadatak.

#ashleygraham #plussizefashion #plussizemodel #curvyfashion #curvywomen #sexy

Objavu dijeli Rohit@theashleygraham (@rohit.officialll)

Plus size ljepotica je, čini se, pomiješala crveni tepih i spavaću sobu i na modni događaj stigla odjevena u crvenu prozirnu haljinu na jedno rame, kroz koju se jasno moglo vidjeti donje rublje. Iako brojnim muškarcima zasigurno nije zasmetalo to što je pokazala svoje adute, njezin stajling mnogi smatraju pretjeranim.

  • +29
Ashley Graham Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia