s potpisom zara

Postala je pravi hit na Instagramu: Svi su ludi za ovom haljinom od 230 kuna

07.08.2019 u 09:56

Bionic
Reading

Zahvaljujući najutjecajnijoj društvenoj mreži Instagramu, pojedini modni komadi postaju viralan hit preko noći, a španjolski high street brend Zara, samo u aktualnoj sezoni, može se pohvaliti nekolicinom modnih bestsellera

Nakon što je modne ovisnice u potpunosti osvojila Zarina bijela haljina s crnim točkastim uzorkom, španjolski high street brend u aktualnoj sezoni uspio je lansirati još jednu haljinu koja se okitila titulom must have modnog komada.

Riječ je o bijeloj haljini asimetričnog kroja s nabranim detaljima, ušivenim džepovima i detaljem vezica na leđima koja se u prodaji nalazi po cijeni od 229, 90 kuna, a posljednjih tjedana postala je nezaobilazan prizor na najutjecajnijoj društvenoj mreži na svijetu, Instagramu.

Asimetrična haljina s potpisom Zara Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Na stranicama brenda ova hit haljina trenutno nije dostupna u prodaji, a prema riječima predstavnika brenda već se jednom uspjela rasprodati, a istu ponovno planiraju vratiti u prodaju zbog ogromnog interesa javnosti.

Poput proslavljene bijele haljine s crnim točkastim uzorkom, nova hit haljina s potpisom Zara ističe se laskavim krojem koji pristaje različitim tipovima ženskog tijela.

Kao i obično, španjolska Zara i za navedenu haljinu pronašla je inspiraciju na modnim pistama i viđenim haljinama s potpisom renomiranih dizajnerskih brendova poput Cecilie Bahnsen, Merlette i Vike Gazinskaye.