STAJLIŠ SPLIĆANka

Poslovna elegancija s daškom glamura: Modna kombinacija Marijane Batinić za svaku je pohvalu

23.12.2021 u 13:53

Bionic
Reading

Marijana Batinić, omiljena RTL-ova voditeljica, po mnogima je među najbolje odjevenim Hrvaticama, a pomno odabrane kombinacije uvijek laskaju njezinoj figuri

Simpatična Splićanka vratila se ove godine na male ekrane nakon dvogodišnje stanke zbog rođenja druge kćeri Roze u blagdansku emisiju 'Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!' te je dio tima uz žiri koji čine Željka Klemenčić, Ivan Pažanin i Tomislav Špiček.

Marijana se na svojem Instagramu, gdje ima veliki broj pratitelja, pohvalila cool kombinacijom za koju je dobila brojne komplimente.

RTL-ova voditeljica s puno stila spojila je efektnu bijelu bluzu s ukrasnom mašnom, prslukom i odgovarajućim hlačama te tako kreirala zanimljiv poslovni look s daškom glamura.

Odličan look bez greške su upotpunile salonke od brušene kože boje konjaka, decentan make up i trendi frizura stilizirana u blagim valovima.

'I ja imam fotku s partyja o kojem svi pričaju', poručila je Marijana.

Dakako, nije trebalo dugo čekati na brojne pohvale koje su uslijedile: 'Carice', 'Divna M'...

  • +7
Marijana Batinić Izvor: Promo fotografije / Autor: RTL televizija

Inače, u nedavnom je intervjuu za tportal Marijana otkrila ponešto i o svojem stilu. 

'Nikad ne bih obukla nešto u čemu se ne osjećam udobno. U nešto što mi nije sjelo ne bih ušla ni da je, što bi moja mama rekla, 'ultima moda'. Imam neki svoj unutarnji kompas u kojem su stilist, kreativac, sanjar i kritičar u meni jednako upregnuti. Zato me modne kritike ne pogađaju, jer sam sama sebi najgori kritičar. Mislim da baš u tome leži ključ dobrog stila - to je energija kojom zračiš, način na koji nosiš svoju odjevnu kombinaciju. Na neki način, ono što mislim o modi imala sam priliku izraziti kroz kolekciju IKona, suradnju koju sam ostvarila s dugogodišnjim suradnicama Kristinom Burjom iz Krie Designa te stilisticom Ivom Gradišer. Povratne informacije o našoj prvoj kolekciji su iznad svih očekivanja, a ženama se očito svidjelo upravo ono što zagovaramo - udobnost i funkcionalnost estetski upakirane u lijepu priču koja komplimentira svakoj ženi, bez obzira na konfekcijski broj, godine i druge okolnosti', rekla je tad Marijana.