najvatrenija navijačica

Posljednji, ali ništa manje atraktivan stajling: Ivana Knoll užarila je tribine stadiona u dresu Luke Modrića

17.12.2022 u 15:28

Bionic
Reading

Uzbuđenje pred utakmicu koja će odlučiti odlaze li hrvatski reprezentativci kući s broncom raste iz minute u minutu, a navijači su spremni. Spremna je i naša najvatrenija navijačica Ivana Knoll koja će se na tribinama pokazati do sada neviđeno izdanje

Ovogodišnje Svjetsko nogometno prvenstvo mnogi će vjerojatno pamtiti i po vatrenom navijanju naše navijačice Ivane Knoll. Knoll Doll, kako se naziva na Instagramu, vjerno je pratila svaki nastup naše reprezentacije, a pri tome je servirala izazovne stajlinge. Nerijetko toliko kratke, uske i golišave da se potezalo pitanje primjerenosti, osobito u zemlji kao što je Katar.

Za posljednji nastup naše reprezentacije na ovogodišnjem prvenstvu Ivana je posegnula za provjerenom formulom – usko, golišavo i izazovno.

Tako je odjenula crvene tajice ukrašene kockicama u struku te plavim dijelovima na listovima, model kakav je nedavno nosila u isključivo crvenoj varijanti. Na tajice je dodala dres plave boje te ga prigodo zavezala u struku i istaknula goli trbuh. Pogled na leđa otkrio je kako nosi dres broj 14, onaj s Modrićevim imenom.

  • +5
Ivana Knoll Izvor: Profimedia / Autor: Colorsport / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nema sumnje, Ivana je spremna za još jedno vatreno navijanje kojeg će se mnogi rado prisjećati.

  • +22
Ivana Knoll na utakmici protiv Brazila Izvor: Profimedia / Autor: Michael Zemanek / Shutterstock Editorial / Profimedia