SIENNA MILLER

Posebno laska figuri: Ovaj 'zastarjeli' stil hlača učinila je tako elegantnim

13.03.2024 u 12:42

Sienna Miller

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / BACKGRID UK / BB/MEGA / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Iako je svjetsku slavu stekla početkom milenija, odjevni komadi Sienne Miller iz 10-ih godina osigurali su joj status ikone stila i kraljice boho chica

Posljednjih dana, 42- godišnja glumica ustrajna je u nošenju nekoć iznimno popularnih komada. Na nedavno održanoj pariškoj reviji brenda Chloe, Miller se sa ostalim zvjezdanim uzvanicima pobrinula za stvaranje viralnog trenutka, nošenjem crnih wedge sandala s punom petom od drva.

Ovog tjedna, na ulicama Londona ugledana je u još jednom modnom povratniku - hlačama paper bag siluete.

Iako hlače visokog struka posljednjih sezona ne gube na relevantnosti, paper bag modeli u znaku nabranog struka, pojačanog pojasom ili remenom, unazad nekoliko sezona ne mogu se pohvaliti trendovskim statusom.

Sa širokim nogavicama i specifičnim dizajnom pojasa, najveći fokus stavljaju na struk, pritom stvarajući efekt figure pješćanog sata, što ih samim time čini iznimno laskavim odabirom.

  • +2
Paper bag hlače Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Zna to i kraljica boho chica čiji je odabir pao na tamno plavi model, pridruživši mu crne komade poput običnog uskog topa i trendovskog kožnog kaputa.

Iako se posljednjih sezona nalaze u drugom planu, paper bag hlače čine se gotovo kao iteracija trendovskih traperica ove godine.

Podjednako voluminozne, postaju glavnim protagonistom odjevnih kombinacija, izgledajući posebno elegantno u paru s pripijenim pletivom ili džemperom opuštenog kroja.