CVJETNI UKRAS

Poput princeze iz bajke: Kate Middleton, umjesto tijare, nosila lovorov vijenac

06.05.2023 u 12:49

Bionic
Reading

Princeza od Walesa na krunidbi kralja Charlesa bila je oličenje otmjenosti, a nakon mnogo nagađanja o tome koji će ukras nositi na glavi tijekom krunidbe, pojavila se u Westminsterskoj opatiji ukrašena svjetlucavim srebrnim lovorovim vijencem koji dosta nalikuje tijari - ali to ipak nije

Kensingtonska palača potvrdila je da Kate Middleton na ovom povijesnom događaju nije nosila tijaru. Umjesto nje nosila je srebrni ukras, koji je kreirao Jess Collet x Alexander McQueen, a sastojao se od svjetlucavih srebrnih poluga, kristala i lišća sa srebrnim nitima.

Već se ranije nagađalo da će Kate nositi cvjetni ukras za Charlesov veliki dan, a uz njega je nosila svečani ogrtač na zahtjev kralja Charlesa i kraljice Camille, kao i haljinu Alexandera McQueena od svilenog krepa boje slonovače s vezom od srebrnih niti koji prikazuje motive ruže, čička, narcisa i djeteline.

  • +7
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Parsons Media / Eyevine / Profimedia

Njezina je odjeća doista uključivala malo plave boje, kao što je Kate nedavno dala naslutiti, i to zahvaljujući svečanom ogrtaču.

Kate je na ceremoniji krunidbe bila u društvu supruga, princa Williama i djece: princa Georgea, princeze Charlotte i princa Louisa. Princ George dobio je i posebnu ulogu u velikom danu svog djeda, budući da je bio jedan od četiri Charlesove stranice časti.

  • +14
Princ Louis i princeza Charlotte Izvor: Profimedia / Autor: WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

Otkako se udala za princa Williama 2011., samo je nekoliko puta viđena kako nosi tri različite tijare.

  • +50
Uzvanici na krunidbi kralja Charlesa Izvor: Profimedia / Autor: Jacob King / PA Images / Profimedia