VEČER IZNENAĐENJA

Jedna ljepša od druge: Poznate Hrvatice zablistale na reviji modnog dvojca eNVy room

13.02.2018 u 11:09

Bionic
Reading

Svjetla reflektora sinoć su bila uprta u Vjeku Franetovića i Nikicu Ivančevića, modni dvojac koji stoji iza uspješnog domaćeg brenda eNVy room. Dizajneri su predstavili najnoviju kolekciju inspiriranu edvardijanskim dobom, a povodom modne revije okupile su se i brojne poznate Hrvatice i muze eNVy rooma

Showroom eNVy rooma u ponedjeljak uvečer bio je it mjesto u gradu, što zbog još jedne veličanstvene kreacije modnog dvojca, što zbog brojnih poznatih Hrvatica koje nisu željele propustiti ovu modnu poslasticu.

Dizajnere Vjeku Franetovića i Nikicu Ivančevića došle su podržati Jelena Rozga, Nina Badrić, Tatjana Jurić, Franka Batelić, Korana Gvozdić, Renata Sabljak, Mia Kovačić, Judita Franković, Kristina Krepela, Nevena Rendeli Vejzović i mnoge druge poznate dame. Okupljene gošće sa zanimanjem su razgledale 30 dnevnih i večernjih kombinacija iz nove kolekcije te se jednoglasno složile kako će one zaživjeti i na ulicama hrvatskih gradova.

  • +34
Poznati na modnoj reviji eNVy rooma Izvor: Promo fotografije / Autor: JOHN PAVLISH

Tajna nove modne priče eNVy rooma krije se u inspiraciji autora početkom prošlog stoljeća, kada žene sve više odbacuju tradicionalna vjerovanja i aktivno se uključuju u sve sfere života. Uz boho chic i neke sportske detalje, jedan od osnovnih motiva kolekcije je i ilustrirani lik Gibson girl kao simbola žena tog razdoblja, koji se protegnuo i do današnjih dana - lijepe i dotjerane, a istovremeno romantične, neovisne, samouvjerene i aktivne.

'Cilj nam je bio suprotstaviti 'retro - stroge' krojeve i 'seksi - ženstvene' materijale, uz snažne i intrigantne detalje kao što su volani, čipka i puf rukavi. U prvom planu su haljine, od večernjih toaleta do koktel haljina, a nismo zaboravili ni na mladenke, za koje je pripremljeno deset modela vjenčanica. Uvijek nastojimo ne ponavljati se i u svaku novu kolekciju unijeti elemente nad kojima će svaka modna poklonica stati i zamisliti se. Vjerujemo u uzrečicu da je na ovome svijetu samo mijena stalna te uvijek u rukavu krijemo i pokoji faktor iznenađenja', poručuju Vjeko Franetović i Nikica Ivančević.

  • +28
eNVy room, modna revija Izvor: Promo fotografije / Autor: Mateja Vrčković

Osim haljina, nova kolekcija predstavila je kombinezone, jakne, odijela i komplete izrađene od viskoznog cadyja satenskog sjaja i plišane mreže crne boje. Uz raskošne dekoracije od štrasa i ljuskica u obliku srca, različitih vrsta kukaca i ptica, svi su pogledi bili upereni u torbe koje su ove sezone, osim u maloj i srednjoj veličini, konačno stigle i u velikom izdanju.