birkenstock manija

Popularne 'birkice' mogu izgledati još bolje, a nije im odoljela ni poznata manekenka

18.07.2023 u 08:50

Bionic
Reading

Barbie svijetom koračala je i Chrissy Teigen, no roza štiklice zamijenila je Birkenstockovim natikačama. Popularne natikače Arizona osvojile su brojne it djevojke, pa tako i Chrissy, koja nikad nije krila koliko joj je važna udobnost

Iako se pandemija pokazala kao negativno iskustvo za mnoštvo ljudi, činjenica je da smo od tog mračnog perioda izvukli i neke zaključke kojih se i dandanas pridržavamo. Osim što smo naučili usporiti ritam te pomnije birati kome i čemu dajemo svoju pozornost, tu su i modne lekcije koje su mnogima olakšale život. Trenirke smo usvojili kao dio svakodnevne garderobe, a zaključili smo i da nemamo ni vremena ni živaca za neudobne cipele - a tu je uletio i Birkenstock!

Otkako su svi, a posebice žene, shvatili koliko je život ljepši i lakši u udobnim cipelama, krenula je opća pomama za Birkenstockovom obućom, pa se pojavila i ljetna verzija od gume, stoga su mnogi zamijenili japanke ovim cool modelom natikača, ali i klompi.

Danas gotovo sve popularne zvijezde hodaju u natikačama koje smo donedavno povezivali s pridjevom 'ružan'.

Nije im odoljela ni Chrissy Teigen te je na Instagramu pokazala da se odlučila za varijantu koja je možda i najchic verzija obuće ovog brenda.

Teigen je odabrala najpopularniji model Arizona, no ovaj put ne onaj klasičnog stila, već nešto noviju i 'ušminkaniju' verziju. Naime riječ je o modelu koji ima veće kopče i završni sloj visokog sjaja, zbog čega izgleda prikladnije kao opcija obuće koju nosimo kada želimo biti sređeni.

Big Buckle Arizonas podjednako su udobne kao i natikače Arizona, koje su već izborile svoje mjesto na modnoj sceni, a možete ih nositi i u nekoj svečanoj prigodi. Dostupne su u četiri boje, a to su klasične crna, bež, smeđa i - otkačena - smaragdna!

Birkenstock Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo