BELLA HADID

Popularna djevojka današnjice prošetala torbicu koja već nosi status 'it' modela sezone

12.03.2019 u 14:55

Bionic
Reading

Jedna od najtraženijih manekenki današnjice, Bella Hadid modni je uzor današnjim mlađim generacijama. Njezini stajlinzi inspiriraju, ali se i naveliko kopiraju, a na posljednjem izdanju Pariškog tjedna mode prva je prošetala s novom 'it' torbom na modnoj sceni

Za inspirativna street style izdanja popularne manekenke i djevojke današnjice Belle Hadid u većini slučajeva zaslužna je stilistica Mimi Cuttrell, a spomenuti dvojac veliki je obožavatelj dizajnerskih torbi srednjeg cjenovnog ranga s potpisom australskog brenda torbi i obuće By Far koji se na modnoj sceni nalazi tek tri godine.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

BY FAR bags on my mind 💕💕💕

Objavu dijeli by FAR (@byfar_official)

Blizanke Valentina i Sabina uz najbolju prijateljicu Denitsu osnivačice su ovog iznimno popularnog brenda poznatog po kreiranju hit komada inspiriranih modom 90-ih, a ovaj uspješan trojac nedavno je lansirao novu 'it' torbu imena Allegra koju je među prvima prošetala slavna Bella Hadid.

  • +6
Bella Hadid Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Riječ je o torbici kockastog oblika od crne kože krokodilskog efekta s metalnim remenom vintage izgleda. Takozvana Allegra torba u prodaji se nalazi po cijeni od 4300 kuna, a njezinu crnu inačicu slavna Bella Hadid prošetala je uz besprijekornu kremastu kombinaciju.