MLADEN GRDOVIĆ O NESREĆI:

'Popio sam nekoliko bevandi i dogodilo se'

17.04.2013 u 09:37

Bionic
Reading

Mladen Grdović pohvalio se da je pjevao Anti Gotovini na vjenčanju, a rekao je da se sada nakon turneje malo opustio te ako radi probleme, njih radi sebi, a ne drugima

'Najviše me boli što su u cijelu priču o prometnoj nesreći neki pokušali uvući i moju suprugu Brankicu', rekao je za 24 sataMladen Grdović koji je prošli petak imao prometnu nesreću, nedavno je opet vozio pijan i razbio skupi Jaguar.

'Bio sam u ožujku na turneji u Australiji, a sad sam se malo opustio. Popio sam nekoliko bevandi u kampu na rođendanu i eto što se desilo. Žao mi je što se uvijek oko mene digne frka. Ako i radim probleme, ne radim ih drugima, nego sebi', rekao nam je Grdović.

Zadarski pjevač bio je presretan što je Antu Gotovinu sreo na svečanoj sjednici zadarske Županijske skupštine. Bio je to prvi susret starih prijatelja poslije generalove oslobađajuće presude u Haagu.

'Volim ga. Mladen mi je prijatelj i obožavam ga kao umjetnika', rekao je Gotovina, koji je nedavno započeo posao s tunama.
Prije dirljiva susreta s Gotovinom, Mladen se okupljenima pohvalio da mu je pjevao na vjenčanju. Grdović se dva puta penjao na pozornicu. Izveo je hitove 'Oči boje lavande' i 'Dalmatinac sam'.