NOVA KRALJICA STILA

Ponovno u središtu pozornosti: Katie Holmes nastavlja odličan modni niz

28.09.2019 u 23:00

Bionic
Reading

Glumica Katie Holmes u posljednje vrijeme briljira su u pitanju modne kombinacije, a sjajan osjećaj za stil pokazala je i na premijeri filma 'The Irishman' u New Yorku

Čini se da je zgodna glumica nakon prekida veze s Jamiejem Foxxom naprosto procvala te samo niže senzacionalne stajlinge.

  • +5
Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: NN

Zvijezda 'Dawson's Creeka' zadivila u upečatljivoj kombinaciji na premijeri novog filma Martina Scorseseja na 57. Njujorškom filmskom festivalu.

Zgodna brineta koja iz braka s Tomom Cruiseom ima 13-godišnju kćer Suri, bila je među najzapaženijim uzvanicama u klasičnoj kombinaciji crne i bijele koja nikad neće biti out.

PREKID JOJ GODI

Katie Holmes ne prestaje nizati besprijekorna modna izdanja

Pogledaj galeriju

Bijelu košulju s crnom ukrasnom mašnom s potpisom proslavljenog američkog dizajnera Marca Jacobsa spojila je s crnom suknjom A-kroja i salonkama (Manolo Blahnik). Ostatak stajlinga začinila je mini torbicom u crnoj boji i starinskim visećim naušnicama Freda Leightona, a mnogima nije promaknulo kako je 40-godišnja glumica ovoga puta kosu produljila ekstenzijama pokupivši je u dugi, niski rep.

  • +2
Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: INSTAR Images

Za ovaj stajling Katie je dobila samo pohvale, a svi se slažu kako izgleda bolje no ikada. Inače, u svom novom filmu, 76-godišnji Scorsese je skupio impresivnu glumačku ekipu koju čine Joe Pesci, Al Pacino, Harvey Keitel i Robert De Niro.

Film će biti prikazan u limitiranom broju američkih kina od 1. studenog, dok će na Netflixu biti dostupan od 27. studenog. 'Dobri momci', 'Casino' i 'Pokojni', poznati su Scorseseovi gangsterski filmovi, a u prva dva su De Niro i Pesci glavni likovi.