40 GODINA KASNIJE

Ponovni susret Cher i Meryl Streep: Jedna u hlačama starim 40 godina, a druga u haljini iz 2015.

02.04.2024 u 11:38

Cher i Meryl Streep

Izvor: Profimedia / Autor: KEVIN WINTER / Getty images / Profimedia

Bionic
Reading

Fotografija legendarne Cher i Meryl Streep nastala prije 40 godina ponovno je postala aktualnom, a sve zahvaljujući njihovom ponovnom susretu, na novom izdanju dodjele nagrada iHeart Radio

Oskarovska rekorderka, Meryl Streep, ovog ponedjeljka stala je na pozornicu kazališta Dolby kako bi svojoj kolegici i prijateljici, glazbenoj divi Cher, uručila nagradu Icon.

Ovaj slavni dvojac izazvao je posebnu pozornost na dodjeli, kako govorom tako i modnim izdanjima. I dok je Cher (77) na pozornicu stigla u bogato ukrašeno crnom kompletu, sa hlačama starim 40 godina, Meryl Streep (74) njezinoj legendarnoj karijeri odala je počast u bijeloj haljini brenda Lanvin, koja se u njezinom ormaru nalazi od 2015. godine.

Njihova izdanja za dodjelu brojne su podsjetila na premijeru filma 'Silkwood' održanu davne 1983. godine, točnije fotografije s navedenog događaja.

Snimljene prije više od 40 godina, prikazuju Meryl u bijelom kaputu s čipkastom bijelom bluzom i crnom suknjom, dok je Cher nosila sivo-crni sako s raspuštenom, gustom kosom kojom je podsjetila na look stvoren za novu dodjelu nagrada iHeartRadio.

U filmu 'Silkwood' Meryl Streep zaigrala je ulogu Karen Silkwood, kemijske tehničarke i sindikalne aktivisticu koja je radila u tvornici koja je proizvodila nuklearno gorivo.

Cher je glumila njezinu kućnu prijateljicu, a film je režirao pokojni Mike Nichols.

Osvrćući se na glazbenu karijeru dugu šest desetljeća, Cher je u svom govoru rekla kako se osjeća 'sretnom što ima ljude koji su ostali uz' nju 'sve ove godine'.