Zaštitite svoje korake

Poliklinika Manola - broj 1 podološka poliklinika u Hrvatskoj

14.11.2023 u 11:14

Bionic
Reading

Poliklinika Manola postavlja standarde skrbi o stopalima, pružajući novu dimenziju udobnosti u novootvorenom prostoru u samom srcu Zagreba

Bez obzira na životni tempo i užurbanu svakodnevicu, stopala su osnova svakodnevnog kretanja i brojnih prijeđenih kilometara. Tihi saveznici koji nose teret i koji nas podržavaju dok kročimo kroz život. Unatoč tome, nerijetko se dogodi da ih u potpunosti zanemarimo. Razmislite kada ste zadnji put posvetili pažnju svojim stopalima i priuštili im posebnu njegu?

Poliklinika Manola specijalizirana je poliklinika koja donosi revoluciju u njezi stopala, pružajući vam sveobuhvatnu podršku i potpunu brigu za vaše zdravlje. Njega stopala obuhvaća mnogo više od klasičnih kozmetičkih tretmana i jednostavne higijene. Ona predstavlja temeljitu brigu o stopalima kroz preciznu dijagnostiku, preventivne mjere te inovativne tretmane za rješavanje nepravilnosti i bolesti stopala. Zajedničkim nazivom, riječ je o podologiji koja je relativno nova grana medicine i još uvijek nedovoljno poznata, a objedinjuje znanja koja su vezana za anatomiju i fiziologiju stopala.

Pionir u području podologije u Hrvatskoj

Poliklinika Manola ne samo da postavlja nove standarde skrbi o stopalima, već i inspirira naše shvaćanje važnosti zdravlja stopala u svakodnevnom životu. Svojim inovativnim pristupom, koji seže unatrag do 2015. godine, Manola se ističe kao pionir u području podologije u Hrvatskoj. 'Poliklinika Manola posvećena je zadovoljstvu i blagostanju svojih pacijenata. S pouzdanim i iskusnim stručnjacima, vrhunskom opremom i individualiziranim pristupom, garantiramo ljepotu i zdravlje vaših stopala i noktiju', poručila je vlasnica Poliklinike, prim. dr. sc. Ivana Manola, dr. med. Tim stručnjaka Poliklinike neprestano radi na unapređivanju praksi i primjeni najnovijih dostignuća medicinske znanosti, uvijek nastojeći osigurati da vaša stopala budu u najboljim rukama. Posvećeni su analizi svakog aspekta stopala, pažljivo prateći oblik, kožu, nokte, kosti, mišiće i zglobove. Osim stručne brige o stopalima, nedavno su se preselili na novu atraktivnu lokaciju u luksuzni kompleks Park Kneževa, pružajući novu dimenziju udobnosti i profesionalnosti svojim klijentima. S naglaskom na prevenciji i liječenju, Poliklinika Manola pruža vašim stopalima sigurnost i zdravlje svakog koraka, gradeći most povjerenja između vas i njihovog predanog tima stručnjaka.

Zaštitite svoje korake: Poliklinika Manola i revolucionarni pristupi podološkoj njezi

Dolazak u Polikliniku Manola, korak je prema otkrivanju skrivenih tajni vaših stopala. Specijalisti u Poliklinici Manola ne samo da će proučavati vaše hodanje, već će pažljivo ispitati i vaše omiljene cipele te vašu svakodnevnu njegu stopala. Otkrit će vam kako vaši koraci mogu otkriti puno više nego što možda pretpostavljate - potencijalne deformacije, nepravilnosti i često zanemarene probleme. Pružajući tihu udobnost, Poliklinika Manola otkriva ključne i specifične elemente za olakšavanje nelagode i boli u području stopala, gležnjeva i potkoljenica kroz pažljive podološke preglede. Njihova stručnost obuhvaća širok spektar tretmana, uključujući ortopedske uloške, ortoze, posebnu obuću te inovativne pristupe poput tehnike 'taping' i korektivnih nokatnih kopči.

Problematika stopala je vrlo česta, a većina populacije nije niti svjesna da nosi neadekvatnu obuću i čarape. Obzirom da se adekvatnim savjetovanjem mogu izbjeći brojni problemi, podološko savjetovanje se predlaže svima, a posebno dijabetičarima, sportašima i djeci.

Kada je riječ o posebnim potrebama pacijenata s dijabetesom, Poliklinika Manola se ističe svojim prilagođenim terapijama, uključujući postavljanje nokatnih korekturnih kopči, pružajući vrhunsku njegu koja nadilazi klasične standarde njege stopala.

Savršeno zdrava i njegovana stopala

Za potpunu i jedinstvenu njegu vaših stopala, Poliklinika Manola nudi inovativne tretmane medicinske pedikure, pružajući više od klasične estetske metode. Stručni tim podologa pažljivo pristupa dezinfekciji, uklanjanju rožnatog tkiva i oblikovanju noktiju, pružajući vašim stopalima potrebnu njegu i zdravstvenu dobrobit. Masaža stopala s posebnim preparatima osigurava potpuni osjećaj udobnosti, a sve se provodi pod strogim higijenskim standardima, pružajući povjerenje u vrhunsku skrb vaših stopala.

Na novoj lokaciji u Parku Kneževa, Poliklinika Manola ne samo da nudi kompletnu njegu stopala, već predstavlja i sveobuhvatno odredište za vaše zdravlje. Njihov tim stručnjaka u području dermatologije, kardiologije, podologije i kozmetologije posvećen je tome da svaki korak koji napravite prema boljem zdravlju bude upotpunjen brigom vrhunskih stručnjaka. Uz inovativne pristupe i personaliziranu njegu, Manola vas poziva da iskusite raznolikost njihovih usluga na jednom mjestu -  s ciljem da se osjećate zdravo, sretno i samopouzdano. Zdravlje nije samo genetika, zdravlje je i odluka.

Detaljne informacije o svim uslugama i tretmanima koji su dostupni u Poliklinici Manola možete provjeriti na njihovoj web stranici, a kako biste ostali u toku sa svim novostima i aktualnostima, zapratite njihov Instagram profil.