zasluženi predah

Poletite u ljeto s Croatia Airlinesom!

05.03.2024 u 15:16

Bionic
Reading

I ovo ljeto ulovite svoj Croatia Airlines let za neko od brojnih europskih odredišta! S više od 20 direktnih linija iz Zagreba, lako ćete pronaći nešto za sebe

Pravi je trenutak za planiranje godišnjeg odmora i zasluženog predaha, a uz direktne letove iz Zagreba dolazak do odredišta još je jednostavniji. Od ove godine dostupne su čak tri nove linije i to za Berlin, Stockholm te Tiranu! Letovi iz Zagreba za Berlin i Stockholm dostupni su tri puta tjedno po cijeni već od 159 € dok su letovi za Tiranu dostupni dvaput tjedno cijeni već od 139 €!

Osim novih linija, letovi za Amsterdam, Beč, Kopenhagen, London, Pariz ili Rim i dalje su dostupni tijekom cijele godine, a uz ukupno 18 međunarodnih odredišta izbora je i više nego dovoljno!

Iz Zagreba su, osim prema europskim prijestolnicama, dostupni i letovi prema drugim hrvatskim gradovima poput Brača, Dubrovnika, Pule, Splita ili Zadra. Uštedite vrijeme provedeno putujući do svog odredišta i utrošite ga na uživanje na Jadranu - direktni letovi iz Zagreba dostupni su više puta tjedno po cijeni već od 53 € po smjeru!

Ako putujete iz Dubrovnika razveselit će vas ponuda direktnih letova za brojna već poznata odredišta poput Atene, Münchena, Pariza, Praga ili Züricha... Naravno, osim prema europskim odredištima, iz Dubrovnika možete letjeti i unutar Hrvatske i to za Osijek i Zagreb – aviokarte pronađite po cijeni već od 48 € po smjeru.

Uz direktne letove iz Splita putovanja su postala još i jednostavnija! Odredišta poput Bukurešta, Dublina, Londona, Osla, Praga, Skoplja i Stockholma ponovno su dostupna tijekom ljetnog reda letenja, a razveselit će vas i vijest da je uvedena nova linija i to za Istanbul! Letovi su dostupni utorkom, četvrtkom i subotom po cijeni već od 179 €.

Potraži ponudu Croatia Airlinesa na www.croatiaairlines.com i otputuj u najatraktivnije hrvatske te europske destinacije!