NAGRADNJAČA

Poklanjamo vam termalnu vodu Vichy - dobitnici

05.07.2011 u 08:52

Bionic
Reading

Poučeni vidljivim učinkom Lucasove termalne vode, davne 1931. godine, liječnik dr.sc. Haller i kozmetičar Georgesa Guerina došli su na ideju o osnivanju linije proizvoda za njegu kože. Čarobnu termalnu vodu Vichy oplemenili su svojim znanstvenim dostignućima i tako stvorili najučinkovitiju kozmetičku liniju svoga vremena koji živi i danas. A tportal.hr nagrađuje svoje čitatelje četirima primjercima termalne vode

Vichy termalna voda otkrivena u gradu Vichyju, u srcu Francuske, gradu s čak 15 termalnih izvora. Naime, još u 17. stoljeća otkriveno je da Lucasova voda iz Vichyija sadrži čak 17 minerala i 13 elemenata, među kojima se posebno ističu magnezij, kalcij, željezo i kalij koji danas dokazano opskrbljuju stanice kisikom, potiču njihovu obnovu i djeluju antioksidativno. Tajna termalne vode Vichy je u tome što izvire iz dubina središta vulkana, pri čemu njezin put kroz magmatske stijene do površine traje više od 15.000 godina.

Koža je najveći i najljepši organ vašeg tijela, vrlo često izložena negativnim vanjskim utjecajima te joj je iz toga razloga potrebna kontinuirana i intenzivna njega koja podrazumijeva pravilnu hidrataciju. Zato je danas nezaobilazna za njegu - termalna voda! Bogata ljekovitim mineralima, donosi bogatstvo majke prirode u svom najčišćem obliku.

Termalna voda Vichy, danas je jedna od najbogatijih termalnih voda (pet g/l) te je tako idealna i za žene i za muškarce, bez obzira na dob. Potrudite se da za lijepu i zdravu kožu uvijek imate termalnu vodu pri ruci, posebice u sunčanim ljetnim danima kad vaša koža vapi za hidratacijom.
Najsnažnije sredstvo za lijepu i zdravu kožu; voda obogaćena mineralima!

Više o hidrataciji kože možete pročitati ovdje

Nagrade su osvojili:

Ana Marić
Kristina Katanić
Minja Narančić
Mirela Jerković

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.