NAGRADNJAČA

Poklanjamo vam knjigu 'Što žene žele?'

23.07.2013 u 10:40

Bionic
Reading

Izdavačka kuća Znanje donosi provokativnu knjigu 'Što žene žele?' Daniela Bergnera koja će preokrenuti sve ono što ste mislili da znate o skrivenim ženskim željama. Bergnerova istraživanja predstavljaju pionirski poduhvat u suvremenoj seksualnosti i suočavaju čitatelja s kontroverznim, ponekad neugodnim otkrićima.

Opće poznata je stvar da muškarci u seksu švrljaju dok žene čeznu za bliskošću i povjerenjem. Daniel Bergner u ovoj provokativnoj knjizi preokreće sve ono što smo mislili da znamo o skrivenim ženskim željama. Na temelju opsežnih istraživanja i brojnih intervjua s glasovitim behavioristima Bergner preispituje tradicionalno poimanje ženske seksualnosti. Daniel Bergner redovito piše za The New York Times, autor je dviju publicističkih knjiga 'In the Land of Magic Soldiers: A Story of White and Black in West Africa' (proglašena knjigom godine) i 'God of the Rodeo: The Quest for Redemption in Louisiana's Angola Prison'.

Bergnerova istraživanja predstavljaju pionirski poduhvat u suvremenoj seksualnosti i suočavaju nas s kontroverznim, ponekad neugodnim otkrićima. Buntovna, izuzetno pronicava, briljantna i prosvjetiteljska, knjiga 'Što žene žele?' promijenit će stavove o ženama i seksu, i zasigurno potaknuti brojne diskusije.

Ovo hrabro i privlačno putovanje kroz svijet ženske čežnje traži odgovore na provokativna pitanja poput:
Jesu li žene možda manje monogamne od muškaraca?
U kakvom su odnosu prisnost, emocionalna povezanost i požuda?
Jesu li žene sklonije seksu sa strancima i grupnom seksu nego što se to uopće dade naslutiti? Nije li u stvari slabiji spol agresivniji i anarhičniji u seksu od muškaraca?
Koja je uloga narcizma – želja da se bude željena – u ženskoj seksualnosti?
Jesu li političke stečevine ('Ne' znači 'ne') štetne u krevetu?
I nije li potraga za ženskom viagrom zapravo potraga za izlječenjem od monogamije?

Knjigu 'Što žene žele?' (prevela Neda Helena Jeny) izdala je nakladnička kuća Znanje, a dostupna je u svim knjižarama po cijeni od 99 kn.

Tportal.hr i izdavačka kuća Znanje svojim čitateljima poklanjaju četiri primjerka knjige!

Nagradu su osvojile:

Ema Laušić
Ivana Popadić
Maja Libl
Antonija Žižanović

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.