NAGRADNJAČA

Poklanjamo vam 'Knjigu o kavi'

06.11.2013 u 08:58

Bionic
Reading

Pridružite nam se na putovanju u čudesan, aromatičan svijet kave i saznajte otkuda potječe napitak bez kojeg danas ne možemo zamisliti početak dana! Saznat ćete gdje se proizvode najbolje vrste, otkrit ćete razliku između arabice i robuste te zašto se francuska prepržena zrna smatraju najboljim izborom za espresso.

I za one koji najviše uživaju u savršeno pripremljenom espressu i za one koji više vole veliku šalicu bijele kave, ovaj vodič neizostavan je dodatak kućnoj biblioteci, gdje će se naći zahvaljujući vrsnom prijevodu Nevenke Škavić.

Sara Perry autorica je brojnih kuharica, uključujući Everything Tastes Better with Bacon, The New Tea Book, Christmas time Treats i Weekends with the Kids (u izdanju Chronicle Books). Sara je kolumnistica za Oregonian te redovito komentira restorane na radio postajama, a živi u Portlandu, Oregon.

Maren Caruso specijalizirala se za fotografiranje hrane. Njezini su se radovi pojavili u brojnim publikacijama, uključujući kuharice Mix it up! i A Flash in the Pan (u izdanju Chronicle Books) te u časopisima San Francisco, Wine & Spirits, Chocolatier te Williams-Sonoma Taste. Živi u području zaljeva San Francisca.

Tportal.hr i Algoritam su za svoje čitatelje pripremili dva primjerka knjige.

Knjigu su osvojile:

Matea Tutić
Zorica Bašić

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.