NAGRADNJAČA

Poklanjamo vam biljni balzam Epiderm - dobitnici

29.09.2011 u 12:01

Bionic
Reading

Iz tvrtke Epimen u pravo vrijeme stiže proizvod koji iznenađujuće brzim rezultatima rješava razne tegobe. Zahvaljujući ekstraktima biljaka koje su ubrane na ekološki uščuvanom području Žumberka, na 736 metara nadmorske visine, te načinu na koji se proizvodi, balzam je u potpunosti prirodan i ekološki ispravan. A tportal.hr svojim čitateljima poklanja tri balzama

Ekstrakt nevena, propolisa, shea maslac, vitamin E, lavandino ulje i pčelinji vosak koje sadrži balzam vrlo su učinkovite supstance kod zacjeljivanja površinskih rana, posjekotina, lakših opekotina i čireva te pomažu kod blažih upala kože. Taj ljekoviti pripravak širokog spektra djelovanja dolazi iz prirode i namijenjen je cijeloj obitelji.

Sastav biljnog balzama Epiderm:

Neven - njegov ekstrakt dokazano djeluje protuupalno te pospješuje zacjeljivanje rana, opekotina, posjekotina i ostalih povreda (oštećenja) kože. Neven ima antiflogističko (protuupalno) djelovanje te pospješuje granulaciju i epitelizaciju. Ima izrazit antimikrobni učinak. U medicinskoj kozmetici koristi se za zaštitu kože i općenito kod kožnih oboljenja.
Shea maslac, dobiven hladnim prešanjem jezgri oraha iz plodova afričkog drveta Vitellaria paradoxa, odlično štiti kožu od isušivanja, hrani i stvara zaštitni film, a zbog neuobičajeno visokog sadržaja triterpenskih estera ima i protuupalno i antibakterijsko djelovanje te zaštitno djelovanje od UV zračenja.
Propolis je smolasta masa koja djeluje antimikrobno i antibakterijski.
Vitamin E povećava sposobnost zadržavanja vlage u koži, ubrzava obnavljanje oštećenih stanica te pospješuje zacjeljivanje rana. Vitamin E je dodan u balzam u svojstvu antioksidansa.
Lavandino ulje ima protuupalno, antiseptičko i analgetsko djelovanje. Rabi se kao sastojak ljekovitih masti protiv akni, dermatitisa, ekcema i uboda kukaca te djeluje stimulirajuće na zacjeljivanje rana.
Pčelinji vosak je prirodni vosak koji izlučuju pčele i od njega grade saće. Dobiva se topljenjem saća pčela radilica. Tamnija ili žuta boja se u vosku stvara njegovim kontaktom sa zrakom. Boja ovisi i o prisutnosti cvjetne peludi te propolisa.

Proizvod se može kupiti na www.epimen.hr

Balzame su osvojile:

Klaudija Šimunović
Andrea Vuković
Ljubica Filipović

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.