nagradnjače

Poklanjamo knjigu 'Princeza od papira'

  • Autor: Promo
  • Zadnja izmjena 03.05.2018 10:53
  • Objavljeno 26.04.2018 u 10:52
tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Od striptiz klubova i benzinskih postaja do golemih kuća i elitnih škola na jugu zemlje, jedna će djevojka pokušati ostati vjerna sebi

Ella Harper je borac – pragmatični optimist. Cijeli se život s hirovitom majkom seli iz jednog grada u drugi i krpa kraj s krajem, no ipak vjeruje da će se jednoga dana izvući iz bijede. Nakon majčine smrti, Ella više nema nikoga. Sve dok se ne pojavi Callum Royal, spasi je od siromaštva i smjesti je u otmjenu kuću nalik na palaču, u kojoj živi njegovih petero sinova koji odmah zamrze Ellu. Teško je reći koji je od prezgodnih Royalovih sinova najprivlačniji, ali nijedan je nije očarao kao Reed Royal, mladić koji je nepokolebljivo naumio vratiti je u sirotinjski svijet iz kojeg je došla. Reed je ne želi. Otvoreno joj kaže da ne pripada Royalima. Možda ima pravo. Bogatstvo. Izobilje. Obmana. Novi je život drukčiji od svega što je Ella ikad doživjela i želi li preživjeti u palači obitelji Royal, morat će naučiti izdavati vlastite kraljevske dekrete.

Erin Watt je kreacija dviju autorica bestselera koje je povezala ljubav prema odličnim knjigama i ovisnost o pisanju. Dijele iste stvaralačke ideje. Što im je najveća ljubav (nakon njihovih obitelji i kućnih ljubimaca, naravno)? Smišljanje zabavnih i katkad otkačenih priča. A najveći strah? Da će se razići.

Čitateljima tportala darujemo dva primjerka knjige 'Princeza od papira', a dobitnici su Maja Dujić i Smiljana Slavić.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!