SEKSI IZDANJE

Pokazala zavidnu liniju: Zgodna Dakota Johnson ponovno ima stajling za peticu

02.08.2019 u 19:58

Bionic
Reading

Američka glumica Dakota Johnson, zvijezda popularne filmske trilogije 'Pedeset nijansi sive', izaziva divljenje modnog svijeta svojim do posljednjih detalja promišljenim stajlinzima

Premijera filma 'The Peanut Butter Falcon' u Los Angelesu bila je u znaku zgodne Dakote Johnson, kćeri proslavljenog glumačkog para Dona Johnsona i Melanie Griffith.

Ljepotica koju često hvale zbog osjećaja za stil, ponovno je kročila crvenim tepihom u još jednom nenadmašnom izdanju kojem se nema što prigovoriti.

  • +9
Dakota Johnson Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lijepa glumica se ovoga puta odlučila za neobičan stajling s potpisom proslavljenog Saint Laurenta.

  • +9
Dakota Johnson Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Plavooka glumica očarala je modne znalce u mladenačkoj mini haljini izvezenoj zlatnim motivima sa statement detaljem, velikom mašnom u kojoj je njezina vitka figura došla do punog izražaja. Ovaj efektni outfit poznata stilistica Kate Young, zaslužna za seksi izdanje lijepe glumice, začinila je nakitom Jennifer Fisher i seksi sandalama, također s potpisom Saint Laurenta.

Dakota Johnson Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Dakako, bez dobre frizure i šminke, nijedan stajling nije potpun pa je Dakota nosila kosu podignutu u repu s par izvučenih pramenova oko lica dok je decentni make up naglasio pravilne crte lica.

Osim Dakote u ovom filmu redateljskog dvojca Tylera Nilsona i Michael Schwartza, osim Dakote glume i Shia LaBeouf, Zack Gottsagen, Thomas Haden Church, Bruce Dern i dr.

Inače, lijepa je glumica odnedavno solo, nakon što je prekinula vezu s bivšim suprugom Gwyneth Paltrow, glazbenikom Chrisom Martinom, frontmenom benda Coldplay.

Prekid je šokirao njihove prijatelje koji su mislili da je veza čvrsta, a sve su glasnija šuškanja da je vezi presudilo to što se nisu slagali oko jedne stvari - zasnivanja obitelji. Dok je 42-godišnji Martin želio još djece, i to što prije, 29-godišnjoj Dakoti nije sa žurilo, pogotovo u trenutku kad joj je karijera krenula uzlaznom putanjom.