IRINA I CRISTIANO

Pojavili se zajedno u javnosti i sve zasjenili

28.10.2014 u 12:17

Bionic
Reading

Rijetki su trenuci kad se zajedno u javnosti pojave prelijepa ruska manekenka Irina Shayk i jedan od najboljih nogometaša današnjice Cristiano Ronaldo, a kad se to dogodi, neminovno sve zasjene

Atraktivna 28-godišnja manekenka u vezi je sa seksi nogometašem dulje od četiri godine, a u posljednje vrijeme, osim manekenske, uspješno gradi i glumačku karijeru. Iako su zbog brojnih obaveza uglavnom razdvojeni i vezu održavaju na daljinu, čim joj slobodne obaveze dopuste, Irina dolazi u Madrid kako bi bila uz svog odabranika.

Na dodjeli nogometnih nagrada 2014 Liga de Futbol Profesional, na kojoj je osvojio čak tri priznanja, za najboljeg igrača lige, najboljeg napadača i za najbolji gol (u utakmici protiv Valencije), Ronaldu je podrška bila Irina koja je u dugoj crvenoj haljini jednostavnog kroja izgledala potpuno očaravajuće.

Jednostavna crvena haljina sa zlatnim detaljima i trendi prorezima na predjelu struka s potpisom ruskog modnog brenda Love Republic pokazala se kao sjajan izbor ove egzotične ljepotice tatarske krvi.