OAZA KRALJICE VJENČANICA

Pogledajte stakleni dom Were Wang

18.08.2011 u 08:00

Bionic
Reading

Kraljica vjenčanica Wera Wang svoje je dizajnerske sposobnosti usmjerila i na preuređenje raskošne kuće koja se nalazi u Los Angelesu

Kuća Were Wang i njezinog supruga Arthura Beckera, koji se bavi gradnjom i poduzetništvom, koštala je oko 450 milijuna kuna, a zatražila je savjete o uređenju od poznatog dekoratera kuća slavnih Stevea Hermanna.

Raskošna kuća smještena je na brežuljku kod Beverly Hillsa, a izgrađena je većinom od staklenih stijena pa se gotovo iz svake prostorije može uživati u prirodi i prekrasnom pogledu na grad.

Na prostranom imanju, osim prizemnice, nalaze se bazeni i garaža za dva automobila. Kuća ima četiri spavaće sobe i jednak broj kupaonica. Unutarnji dio povezan je vanjskim staklenim stijenama, tako da u svakom trenutku dvorište i veliki dnevni boravak mogu postati jedan prostor.

Pored kamina i velike plazme, boravak ima visoke stropove, a sve su prostorije zajedno s namještajem uređene u smirujućim i svijetlim tonovima koji vizualno još više otvaraju i povećavaju prostor.

Uz moderni bazen, vani se nalazi spa oaza, a ostale detalje u kojima uživa obitelj Were Wang možete vidjeti na fotografijama.