NEOBIČAN SPOJ

Pogledajte osebujnu vilu slavne pjevačice

19.02.2013 u 06:49

Bionic
Reading

Pjevačica Christina Aguilera uspjela je prodati svoju raskošnu vilu nakon dvije godine bez da je spustila zadanu cijenu od 13,5 milijuna dolara

Vila slavne pjevačice Cristine Aguilere nekada je bila u vlasništvu Ozzyja i Sharon Osbourne, a ona ju je kupila za dva milijuna dolara manje. Nakon toga ju je renovirala te dodala obilje boja i raskoši.

Nakon što je kupila kuću od obitelji Osbourne dodala je glamurozni namještaj poput fotelja s uzorkom zebre, cvjetne tepihe i stakla murano. Aguilera je kuću kupila s bivšim suprugom Jordanom Bratmanom, a jednom je prilikom rekla da je njezin dom spoj burleske i gotike.

Lijepa vila građena u mediteranskom stilu i uz osnovne prostorije ima posebne sobe koje si jedino i mogu priuštiti slavni i bogati. Tako se, između ostalog, u kući nalaze soba za igranje računalnih igara, prostorija za zamatanje poklona, soba za gledanje filmova i salon za ljepotu.

Uz glavnu vilu postoji i kuća za goste s glazbenim studijom te šest spavaćih soba i devet kupaonica. Glavna spavaća soba ima prostor za odmor, kamin i dvije kupaonice i garderobe, a vani se nalazi uređeno zelenilo i bazen sa slapovima te toplice.