MODERNO I SEKSI

Pogledajte novu inačicu orijentalnog plesa

08.02.2012 u 11:53

Bionic
Reading

U nedjelju 12. veljače nešto prije 19 sati dođite u veliku dvoranu kina Tuškanac i prepustite se čarima trbušnog plesa - hladnoću i bjelinu zamijenite energijom i bojama

Na tom jedinstvenom međunarodnom plesnom spektaklu sudjeluju ponajbolje trbušne plesačice iz cijeloga svijeta. Organizatorica je najveća majstorica trbušnog plesa u Hrvatskoj - Amerikanka Susan Frankovich - a uz nju nastupaju plesačice iz Kanade, Italije, Slovenije, BiH i Hrvatske.

Ta prekrasna plesna forma ima mnogo podvrsta i stilova. Ono što ćete vidjeti u ovoj predstavi moderna je inačica orijentalnog plesa, savršena fuzija elegantne klasike i odrješitog tanga, temperamentnog flamenka te neustrašivog hip hopa. To je trbušni ples koji će vas opčiniti svojim prelijepim pokretima, modernim kombinacijama i svježim energijama, uz uvijek prepoznatljive orijentalne korijene. Ukratko, takav ples dosad još niste vidjeli.

Svaki plesni pokret i svaka ručno izvezena perlica na unikatnim kostimima i nakitu odvest će vas u svijet umjetnosti koju nazivamo trbušnim plesom.