MOĆNE SAVEZNICE

Pogledajte kakve su torbe hit

13.11.2012 u 08:00

Bionic
Reading

Nakon ere manjih torbica, koje se i dalje furaju na sve strane, najmoćnije torbe za ovu jesen i zimu ipak su one – predimenzionirane. Kakve odlične primjerke predlažu dizajneri, pogledajte u našoj fotogaleriji

Primamljiva boja burgundca, senf žuta, ljubičasta i crna najpoželjnije su boje sezone, barem na modnim dodacima u obliku torbi. Te su torbe goleme, nose se u ruci, a često ih bogato krasi i krzno, zlatni detalji (ne preveliki niti ih smije biti previše).

Ipak, za one dame koje žele upadati u oči svima i svugdje, krzno smije biti kričavo žuto, plavo ili ružičasto, barem tako predlaže Blumarine. Životinjski uzorak također je neprolazan i uvijek poželjan, pa tako i ove sezone na golemim torbama.

Louis Vuitton nema ništa protiv ako vam cijela ogromna torba svjetluca safirskim ili smaragdnim sjajem, a Fendi je za tople varijante torbi od tvida ili rebrastog samta. Marc Jacobs je pak uspio spojiti glamurozni crni lak s rokerskim srebrnim detaljima u naoko prejednostavnim četvrtastim proporcijama svojih divovskih torbi.

Sve ove ideje već možete pronaći po lancima ulične mode i po mnogo pristupačnijim cijenama.