NAJVEĆI GAFOVI

Pogledajte kako slavne ljepotice uništavaju stopala

21.05.2013 u 18:26

  • +2

Slavne ljepotice s problematičnim nogama

Izvor: Guliver/Splash / Autor: Splash news/Getty Images

Bionic
Reading

Za ljepotu treba trpjeti, to smo već bezbroj puta čuli, a mnoge slavne ljepotice to često i proživljavaju

Nedavno je trudna Kim Kardashian izgledala kao da je na sto muka jer je otečene noge nekako uspjela ugurati u štikle s prozirnim dijelom koji je jako stisnuo nabujalu nogu. Osim što je to estetski jako loše izgledalo, čisto sumnjamo da joj je bilo ugodno hodati u takvim sandalama. Iako je trudna sedam mjeseci, Kim ne želi odustati od svojih omiljenih modnih kombinacija pa često izaziva zgražanje javnosti.

I glumica Julianne Moore nedavno je iznenadila odabirom cipela jer su njezini prsti na nogama bili bolno stisnuti, a mali prst potpuno izguran i savinut. Tako su lijepe srebrne štikle na crvenom tepihu u Cannesu za slavnu glumice na kraju bile znak modne katastrofe.

Mlada glumica Emma Stone također je spremna trpjeti za ljepotu pa su fotografi uslikali rane na zglobovima i stisnute prste u seksi štiklama na premijeri filma o superjunaku Spidermanu. Istu je bol za savršeni izgled na crvenom tepihu prošla i Emmy Rossum, a slavna partijanerica Kate Moss jednom je prilikom pokazala potpuno deformirane prste na nogama.

Crvenokosa ljepotica zamamnog poprsja Christina Hendricks uhvaćena je u japankama dok je bila u šopingu, a njeni su pak nožni palčevi potpuno savinuti prema unutra. Još jedna ljepotica podlegla je ozljedama nakon nošenja štikli. Meg Ryan tako je snimljena kako liječi rane i prekriva ih flasterima.

Niti modna ikona Sarah Jessica Parker nije se sakrila od kritika. Iako je njen izbor odjeće i obuće uvijek zanimljiv i ne dopušta si gafove, teško se može boriti protiv godina. Slavna glumica već je više puta pokazala naboranu kožu na nogama.