MODERNO I PROZRAČNO

Pogledajte kako izgleda kuća Ashtona Kutchera

04.02.2011 u 11:20

Bionic
Reading

Glumac Ashton Kutcher odlučio je konačno prodati kuću koju je kupio 2004. godine i u kojoj je živio tek godinu dana prije nego što se preselio svojoj supruzi Demi Moore. Za svoj momački dom traži 2,6 milijuna dolara, a dio iznosa dobivenog od prodaje kuće namjerava uplatiti u dobrotvornu zakladu Demi and Ashton Foundation (DNA)

Kutcher je kupio kuću 2004. godine, u vrijeme najveće popularnosti serije 'Lude 70-e' koja ga je proslavila, a za nju je tada platio milijun dolara. Zajedno s ocem Larryjem, renovirao je imanje i gotovo dvostruko povećao broj stamenih kvadrata.

'Ova kuća mi je jako draga jer smo otac i ja potrošili puno vremena planirajući je, vizualizirajući i renovirajući cijelo imanje', rekao je Kutcher.

Iako je to trebao biti njegov momački stan, Ashton ga je uredio bitno zrelije - u modernoj dvokatnici nalaze se četiri spavaće sobe i pet kupaonica, a skoro cijeli donji kat zauzima dnevni boravak.

U kući prevladavaju mahagonij i brazilska trešnja od koji su rađeni podovi i stepenice, a prostorije su prozračne i pune svjetla. Najmomačkiji dio kuće je vjerojatno 'toranj' u koji stane 210 boca vina, a koji zauzima cijelu jednu prostoriju s reguliranom temperaturom.

No kakav bi to bio celebrity dom bez kućne kinodvorane i bazena? Kutcherovo carstvo, naravno, ima i te 'neophodne' dodatke, pa se tako ispred kuće nalaze jacuzzi i bazen koji se prelijeva niz zid, a oko nje je veliki vrt sa stazama i puno zelenila.