ELFSOV SEKSIPIL

Pogledajte hulahopke za zavođenje

30.11.2011 u 12:24

Bionic
Reading

Modni dvojac ELFS upravo je u ženskim hulahopkama pronašao novo područje modnog istraživanja

Odavno je poznato da su hulahopke simbol ženske senzualnosti i erotičnosti. Mnoge žene upravo kada je u pitanju izbor hulahopki ne pristaju na kompromis, jer hulahopke su nužan dio ženskog odijevanja, bilo za poslovne i dnevne varijante, bilo da je riječ o večernjem looku. I u slučaju hulahopki postoje modni trendovi koji se slijede i poštuju, što ovisi i o godišnjem dobu, no vaš način modnog izražavanja ipak je najvažniji.

Ukrašene prepoznatljivim printom u obliku zvjezdica i logom Elfsa, dvojac je dizajnirao hulahopke kao sastavni dio svoje recentne kolekcije 'Mafia Lady'. Hulahopke ukrašene printom pištolja odmah poslije pojavljivanja postale su 'must have'.

Hulahopke od 18 dena dolaze u pakiranju od tri komada, a na njima su otisnuti uzorci točkica, zvjezdica i loga Elfsa s čipkanom podvezicom i pištoljem. Koštaju 300 kuna, a u pakiranju su tri različita uzorka - dovoljno za samouvjerene mlade žene koje se ne boje koketirati sa svojom zavodničkom stranom.

'Moramo priznati da je dizajniranje hulahopki bio pravi modni izazov. Napraviti estetski lijepe, udobne i odvažnije hulahopke bio je zabavan proces koji smo, nadamo se, uspješno završili. Prve reakcije su odlične i hulahopke su oduševile naše poklonice. Drago nam je da smo i ovim dizajnom proširili svoje modno djelovanje i da će naše hulahopke uveseliti mnoge gradove i ulice', izjavio je modni dvojac Elfs.