PREKO STO SOBA

Pogledajte američki dom Petre Ecclestone

25.07.2011 u 08:46

Bionic
Reading

Candy Spelling, majka glumice Tori Speling, prodala je najskuplju kuću u Americi Petri Ecclestone za vrtoglavih 425 milijuna kuna

Luksuzno imanje s kućom ima sve što čovjek može poželjeti i prostire se na gotovo šest tisuća metara kvadratnih u Encinu u Los Angelesu. Kuću je dao izgraditi pokojni filmski mogul Aaron Spelling i njegova žena Candy 1991. godine.

Vila je dizajnirana u francuskom stilu s ulazom koji krase fontane. Vani se također nalaze garaže za nekoliko automobila, bazen, tenisko igralište, putovi za obilazak kuće i razgledavanje velikih vrtova. Candy je navodno četiri godine radila na izgledu vile.

Unutrašnjost očarava mnoštvom detalja i elegancijom. Neke od neobičnijih prostorija su mali muzej lutkica, salon ljepote i frizerski salon, soba za zamatanje poklona u kojoj uvijek mora biti darova, a za muški dio populacije izgrađena je kuglana. Kuća ima i teretanu, kino te vinski podrum, a ukupno ima nešto više od sto soba.

Iako je početna cijena za vilu bila 150 milijuna dolara, Petra Ecclestone kupila ju je za 85 milijuna dolara ili otprilike 425 milijuna kuna.

Najskuplja kuća u Americi