DOMINACIJA REMENA

Podiže stajlinge i laska figuri: Ovaj modni dodatak postao je neočekivani trend na crvenom tepihu

20.09.2021 u 10:16

Bionic
Reading

Kao da su se dogovorile, svoje glamurozne kreacije s dizajnerskim potpisom zvijezde s malih ekrana mahom su nosile s dodatkom koji posjeduje svaka ljubiteljica mode

Nakon glamuroznog bala Met Gala u New Yorku, na red je stigla dodjela dodjela najprestižnijih nagrada za TV ostvarenja u protekloj godini.

Brojne zvijezde s malih ekrana tim su povodom zablistale u glamuroznim kreacijama s dizajnerskim potpisom, a iako su se njihovi odabiri po mnogočemu razlikovali, imali su jednu zajedničku osobinu.

Detalj remena, koji se odavno prestao smatrati samo dodatkom za pridržavanje širokih komada odjeće, uspio je u potpunosti zavladati stajlinzima na crvenom tepihu 73. dodjele Emmyja. Slavne zvijezde njime su istaknule svoje svečane odabire, ali i figuru.

73. emmy

[FOTO] Pogledajte sve glamurozne kreacije s prestižne dodjele televizijskih nagrada

Pogledaj galeriju

Stajling glumice Katrhyn Hahn činio je najveći remen viđen na crvenom tepihu ovogodišnje dodjele, a njim je naglasila crnu kombinaciju od svečanog topa bez naramenica i hlača ravnih nogavica.

Slavna komičarka Amy Poehler detalj remena iskoristila je za naglašavanje izdanja u znaku sjanog, crnog sakoa, a većina dama nosila ga je uz svečane haljine s dizajnerskim potpisom.