PLESNO UMIJEĆE U RIJECI

Počinju prijave za plesno natjecanje Dancing Steps

12.03.2013 u 07:00

Bionic
Reading

U Tower Centru na Pećinama u Rijeci, 17. ožujka održat će se plesno kvalifikacijsko natjecanje pod nazivom DANCING STEPS. Prijavljuju se plesači svih plesnih disciplina i kategorija te svih dobnih kategorija

Interes za natjecanje jako je velik i svakodnevno stižu brojne prijave iz raznih gradova. U stručnom žiriju nalaziti će se osvajači brojnih državnih, europskih i svjetskih odličja. Natjecanje će u Rijeku privući velik broj plesača iz cijele Hrvatske.

Natjecanje je kvalifikacija za finale DANCING STEPS Croatia Final. Otvoreno je za javnost uz besplatan ulaz za posjetitelje natjecanja.  Ujutro od 11 do 13 sati, natječu se kategorije cicibani i djecado 12 godina a od 17 do 20 sati juniori i seniori. U pauzi od 14 do 16 sati, održavat će se plesne radionice za zainteresirane. Navečer u 20 sati, još jednom nastupat će tri pobjedničke skupine ili pojedinci koji su se najviše istaknuli. Plesne izvedbe ocjenjivat će stručni žiri u kojem su osvajači raznih državnih, europskih i svjetskih odličja. Natjecanje će voditi poznata pjevačica Žanamari Lalić. Uz podjelu diploma dijelit će se i brojne vrijedne nagrade pobjednicima.