modni ulovi

Počinje sezona haljina, a ovo je 28 sjajnih modela s kojima je jednostavno nemoguće pogriješiti

25.02.2022 u 09:25

Bionic
Reading

Nova sezona uvodi nas u carstvo proljetnih haljina, a modni trendovi predstavljaju istinsko šarenilo dizajna i kreacija. Monokromatske, šarene, uske, lepršave, romantične ili zavodljive – pravila nisu stroga, a jedino što je sigurno je da ih možete nositi mjesecima

Omiljene proljetne haljina više ne morate držati spremljene dok željno iščekujete dolazak proljeća. Sada ih kombinirajte s visokim čizmama, mini modele te košulja-haljina 'podebljajte' tajicama i preko svega nabacite kaput, a kada malo zagrije njega zamijenite trendi balonerom.

Dolaskom toplih dana, odbacite čizme i tajice i haljine neopterećeno kombinirajte s omiljenim sandalama. Kombinacija je doista mnogo, a haljine čine okosnicu najljepših proljetnih stajlinga stoga ni ne čudi da su upravo one vodeći shopping izbor čim se krene nazirati kraj zimskog perioda.

Što se tiče samih trendova za ovu sezonu, pravilo je da nema pravila. Sve je dopušteno. Od naglašenih i dominantnih printeva, trenutno vrlo trendi modela s izrezima, pletenih haljina, vječnih košulja-haljina, modela koji kombiniraju različite teksture i materijale pa do romantičnih i ukrašenih volanima – opcije su beskrajne. Kako bi izbor bio lakši, tu je 28 najljepših proljetnih haljina. Koju god da odaberete, sigurno nećete pogriješiti.

  • +23
Proljetne haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije