7 KLJUČNIH ZNAKOVA

Po čemu možete prepoznati je li dobar u krevetu?

18.04.2013 u 17:10

Bionic
Reading

Je li moguće znati kakva će vrsta ljubavnika biti muškarac koji vam se sviđa? Da! Ponekad je doista moguće cijeniti knjigu po koricama

Naša odjeća, maniri, stil, apetit i govor tijela precizni su znakovi kakvo je naše seksualno biće i prilično točni indikatori kako ćemo se najvjerojatnije ponašati u krevetu. Evo kako u samo šest sekundi može procijeniti nečiji seksualni stil.

Sve što trebate je samo promatrati…

1. Kako jede

Malo tko od nas bi poricao da su najbolji ljubavnici hedonisti: oni koji uživaju u svim užicima koje život može ponuditi. Ima onih koji jedu da bi živjeli i onih koji žive da bi jeli. Iskreno, možda vam je bolje da se kladite na jačeg muškarca koji jede s guštom nego vitkog frajera s pločicama na trbuhu koji jede kuhana pileća prsa svaku drugu večer. Dobar apetit obično znači da ga prati strastveni libido.

Promatrajte ga kako jede i prepoznat ćete kako će grickati vaše uho, vrat i druge dijelove tijela. Pokušate zamijetiti koliko je spreman eksperimentirati s novim jelima. Ako nije spreman isprobati nove i egzotične okuse, mala je vjerojatnost da će vas iza zatvorenih vrata zadiviti umijećem iz Kama Sutre.

2. Kako govori
Govori li monotono i mijenja li izraze lica jednom u sat vremena, on je skrojen od dosta običnog štofa.
Slab entuzijazam znači da će biti i u krevetu dosadan. Osoba koja podiže ruke u zrak tijekom večere puna je života i strasti. Ako tu strast može rasplamsati i u krevetu, pomislite kako bi samo mogla biti dobar ljubavnik.

3. Kakav je u društvu
Generalno pravilo glasi: što je neka osoba otvorenija i ima razvijenije društvene vještine, vjerojatno će biti bolji komunikator u krevetu. Ako komunicira s lakoćom i ako je komunikativan s drugima, bolje će se s vama seksualno povezati.

4. Kako sjedi
Gdje će sjesti dok ste na piću ili na večeri, još je jedan signal. Ako je odabrao poziciju nasuprot vas i zida umjesto da zauzme mjesto s kojeg može promatrati druge, vi ste naišli na dobru priliku. Što je više fokusiran na vas, to će vam više biti posvećen i u trenucima kad ste sami.

5. Kako dodiruje druge
Je li velikodušan sa svojim znacima pažnje? Ljudi koji se ukoče kad se netko drugi usudi ući u njihov osobni prostor, nisu obično otvoreni ni u intimnim trenucima. Fizička distanca često se prevodi na emocionalnu i seksualnu distancu. Što se ugodnije osjeća u izražavanju pažnje, to će biti pažljiviji za vrijeme seksa.

6. Kako drži vašu ruku

Kako ljudi, posebno muškarci, drže vašu ruku, važan je indikator ne samo njihove izvedbe u krevetu, nego i kako će se prema vama ponašati nakon toga. Isprepleteni prsti znače da je jako erotičan: on želi doticati svaku dio vaše ruke, što pokazuje želju da budete povezani psihički i emocionalno. Na drugom je kraju osoba koja vas dotiče samo prstima. Standardno držanje dlana o dlan sugerira prihvaćanje, ali je malo vjerojatno da će vas iznenaditi u seksu.

7. Kako se ljubi
Ako se topite pod njegovim jezikom i usnama, takav će biti i seks. Ako se loše ljubi, ne idite s njim u krevet jer vam neće biti puno ljepše. Muškarci koji drže vašu glavu u rukama su romantične duše i obično vrlo intenzivni, strastveni ljubavnici koji žele da im se potpuno posvetite. Ako nije požurio u prvom poljupcu da vam pusti jezik do grla, vjerojatno neće žuriti ni u seksu i možete očekivati dugu predigru, objašnjava Tracy Cox u Daily Mailu