PRIRODNA LJEPOTICA

Plavuša profinjene ljepote oduševila fanove selfijem bez trunke šminke na licu

15.12.2020 u 13:17

Bionic
Reading

Naomi Watts, 52-godišnja australska glumica koje se sjećamo po nezaboravnim ulogama u filmovima poput 'Mullholand Drive' ili '21 gram', redovito dobiva komplimente na račun svog mladolikog lica gotovo bez bora

Plavokosa glumica nježnih crta lica i nježne figure na društvenim mrežama ima svoju vjernu 'sljedbu' obožavatelja koji je prate u stopu.

  • +3
Naomi Watts Izvor: EPA / Autor: NINA PROMMER

Zgodna Naomi često daje na uvid svojim fanovima zanimljive crtice iz svojeg života, a ne libi se prikazati ni neke nimalo glamurozne situacije kad su joj primjerice tijekom karantene otkazali neki kućanski aparati.

Slavna Australka ovoga je puta na Instagram postavila svoj selfie bez trunke šminke na sebi koji je snimila u njezinom domu u New Yorku.

Prelijepa plavuša za ovu je objavu zaradila samo pohvale, a nitko nije mogao vjerovati kako je hvaljena glumica ove godine proslavila 52 godine jer izgleda bar 20 godina mlađe.

'Sretan ponedjeljak svima. Danas sam usporila i planiram uživati u slatkišima', poručila je Naomi s kavom u ruci u 'kućnoj' kombinaciji i bez trunke make upa na svom lijepom licu.

'Prelijepa si', 'Divna', 'Ljepotica', samo su se nizali komplimenti Naominih obožavatelja.

Vjerojatno je tajna njezinog mladenačkog izgleda i u tzv. clean beauty trendu koji je okrenut što prirodnijim proizvodima koji sadržavaju što manje toksičnih sastojaka i ekološkim pakiranjima.

Poznata glumica svoju ljepotu duguje i beauty ritualima te kako kaže redovitoj hidrataciji kože, ali i cijelog organizma.

U jednom je ranijem intervjuu glumica koja iz veze s glumcem Lievom Schreiberom ima dva sina, kaže kako je najbolji savjet koji je ikad dobila da svaki dan obavezno popije dvije litre vode čega se ona pridržava, a na svoju kožu uvijek, bez obzira na godišnje doba, nanosi kremu sa zaštitnim UV faktorom. Osim toga, nastoji se naspavati osam sati kako bi bila odmorna.