MATTEO CETINSKI O NOVOJ KARIJERI:

'Pjevam samo na Tonyjevim svadbama, a toga ima dosta'

08.02.2014 u 12:04

Bionic
Reading

U HTV-ovoj emisiji 'Subotom ujutro' Nevena Rendeli ugostila je Tonyja i Mattea Cetinskog, a glavna tema bila su tri vjenčanja Dude i Tonyja

Matteo na HTV-u

Matteo Cetinski otkrio je da je u potpunosti posvećen novoj karijeri, dizjnu interijera. 'Tome sam se prvo posvećivao iz hobija, a kada sam dobio nagradu u Italiji za svoj prvi dizajn namještaja, to mi je bio znak da sam na dobrom putu. Sada se sve više to i potvrđuje', rekao je bivši pjevač u HTV-ovoj emisiji 'Subotom ujutro'.

Dodao je da će prvo urediti Tonyjev stan, a trenutno mu je najveći izazov dizajn jednog zagrebačkog fitness studija. Počeo je dizajnirati i tepihe.


'Vratio sam se, ali ne da pjevam, bez brige. Pjevam samo na Tonyjevim svadbama, a toga ima dosta', odgovorio je Matteo u šali na pitanje o povratinčkoj karijeri i objasnio što nikada neće oprostiti bratu Tonyju.

'Euroviziju 1994. godine pamtit ću po tome što sam ja bio drugi, a Tony prvi. To mu nikad nisam mogao oprostiti', rekao je Matteo koji je te godine nastupio s pjesmom 'Arrivederci signorina', dok je Tony odnio pobjedu s 'Nek' ti bude ljubav sva'.

U emisiji je Tony još jednom govorio o svoja tri vjenčanja s Dubravkom i rekao da je najzabavnije bilo na zagrebačkom partyju za prijatelje, gdje Severina nije htjela sići sa pozornice, svi su pjevali i opustili se.

'Nakon tri svadbene torte moram opet početi trenirati', zaključio je Tony.