NOSTALGIČNO ZABAVNI TURNIR

Pikulanje se dokotrljalo i u Zagreb

13.05.2012 u 21:34

Bionic
Reading

Nakon dva vrlo uspješna turnira u Osijeku i Splitu, i Zagrepčani su pokazali da se nisu zaboravili pikulati. Cedevita i udruga RTL pomaže djeci ove subote (12. svibnja) na Bundeku organizirali su treći nostalgično-zabavni obiteljski turnir u pikulanju

Nakon dva vrlo uspješna turnira u Osijeku i Splitu, i Zagrepčani su pokazali da se nisu zaboravili pikulati. Cedevita i udruga RTL pomaže djeci ove subote (12. svibnja) na Bundeku organizirali su treći nostalgično-zabavni obiteljski turnir u pikulanju!

Nakon uspješne TV kampanje, Cedevita je s udrugom RTL pomaže djeci krenula u akciju oživljavanja jedne od najpopularnijih dječjih igara naše mladosti u četiri najveća hrvatska grada - Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku. Na dosadašnjim turnirima sudjelovalo je više stotina natjecatelja, a organizatore je posebno razveselilo što su se u pikulanju okušale i starije generacije i klinci koji su se vjerojatno po prvi put susreli s ovom igrom. Uz druženje i stvaranje novih prijateljstava, obitelji su međusobno odmjeravale vještinu, a najbolji su osvojili i vrijedne nagrade.

Pravedno suđenje na turniru osiguravao je televizijski i radijski voditelj Frano Domitrović, a u pikulanju su se okušali i voditeljica Iva Šulentić, glazbenik Kristijan Beluhan te košarkaši Cedevite - Miro Bilan, Dontaye Draper, Chris Owens i Tomislav Petrović.

Uz zabavu koje je na Bundeku bilo napretek, organizatori su uspjeli poslati jasnu poruku: nije važno koliko vremena možete provesti sa svojim djetetom, važno je da to vrijeme bude kvalitetno. Ako i niste stigli na Bundek, pronađite svoje najdraže pikule i povedite svoje dijete u najbliži park na igru. Uživat ćete u neprocjenjivim životnim trenucima – vremenu provedenom zajedno.