FASHION GURU

Petar Grašo mogao bi malo promijeniti stil: Da ga ne vidim kako sjedi za klavirom, pomislio bih da je još jedan od naših dosadnih političara

  • 11.11.2019 u 12:42

  • Bionic
    Reading

    Siva i crna odijela u kombinaciji s bijelim košuljama zaštitni su znak naših političara, ali i splitskog glazbenika Petra Graše, kojem Fashion Guru savjetuje da malo poradi na svom stilu kako ga ne bi zamijenili za političara

    Da ga ne vidim kako sjedi za klavirom, pomislio bih da je još jedan od naših dosadnih političara. Ne mislim pritom da je Petar dosadan, vjerujem da je izuzetno zabavna osoba, ali kada ga vidim u sivom ili crnom odijelu i bijeloj košulji, nekako mi ne odaje dojam da je jako zabavan jer me odmah asocira na političare.

    Zato bi bilo lijepo da konačno malo promijeni svoj stil, barem zbog naše dobrobiti, da se ne prepadamo i pomišljamo 'uh, opet političar', pogotovo ne ujutro, kada pokušavamo pogledati neke lijepe vijesti.

    Sada kreće ovaj cirkus oko predsjedničkih izbora, pa ćemo se itekako nagledati odijela i loših stajlinga, stoga bi bilo dobro da nas barem estradnjaci oslobode tih trenutaka i zabave ne samo pjesmom, već i odjećom.

    Petar Grašo Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.