VRIJEME JE ZA AKCIJU

Pet vrućih trikova za bolji seks

04.12.2013 u 11:39

Bionic
Reading

Istraživanja pokazuju kako su svaki deseti muškarac i žena zabrinuti svojim seksualnim životima, a većina se žali kako su upali u kolotečinu. Kako se to ne bi dogodilo i vama te kako biste dosadnu rutinu spriječili na vrijeme seksologinja Tracey Cox donosi pet ključnih savjeta kako da oživite strasti u krevetu

Kako se približava Nova godina, to je svakako idealno razdoblje da revitalizirate svoj ljubavni život, kaže seksologinja Tracey Cox, a piše Daily Mail. Kako ne biste kao i većina ljudi u istraživanju britanskog Natsala (Nacionalnog istraživanja o seksualnim navikama i životnim stilovima) upali u dosadnu rutinu, isprobajte navedenih pet trikova.

Ljubite se dvije minute na dan
Parovi koji se manje ljube vjerojatno će biti kraće zajedno. Evolucijski psiholog u studiji je proučavao zašto se parovi koji su dugo zajedno manje ljube te zašto ljubljenje pruža takav užitak. Rezultati istraživanja pokazali su kako parovi koji tijekom dana razmjenjuju 'prave' poljupce u trajanju od 30 sekundi bilježe velike pomake u vezi. To je svega dvije minute za poboljšanje vaše veze, stoga je vrijeme da se ponovno počnete ljubiti.

Igra s magnetićima
Jedan od glavnih uzoraka napetosti u vezama su svađe oko učestalosti seksa. Kako biste popravili situaciju, iskušajte jednostavan trik, a sve što vam treba su magentići koje držite na hladnjaku. Neka svatko uzme 'svoj' magnetić i svaki dan ga postavi na gornji dio hladnjaka, ako priželjkuje seks, ili na donji dio hladnjaka, ako ne želi seks taj dan. Osobe s velikom potrebom za seksom svoj će magnetić neprestano držati na vrhu hladnjaka, dok će osoba s manjim libidom magnet držati cijelo vrijeme na donjem dijelu hladnjaka. No ako se oboje pokušate oduprijeti 'prirodnim' sklonostima, i smjestite na neutralnom teritoriju, postoji velika šansa da će vam seksualni život ubrzo postati vrlo zanimljiv, samo ako mu date šansu.

Seksajte se na neuobičajenom mjestu
U tjedan dana 'isprobajte' svaku prostoriju u svojoj kući. Kako biste seks učinili doista zanimljivim, postavite vremensko ograničenje – pokušajte seks u svega pet minuta, ili pak oralni seks ili ručnu stimulaciju.
Stube: visinske razlike mogu biti sjajne za izvođenje određenih poza, kao i za oralni seks i penetraciju.
Kupaonica: iskušajte seks stojećki pod tušem, ili pak dok se držite rukama za rub umivaonika.
Kuhinja: sjednite na radnu plohu, raširite noge, a partner neka stane ispred vas – akcija može započeti.

Savladajte najpopularnije položaje
Poza u kojoj je partnerica gore, ali okrenuta leđima, već je nekoliko puta izglasana kao jedna od najpopularnijih, a osim što je muškarcima jako draga, vjeruje se i kako se njome postižu jaki orgazmi zbog stalne stimulacije klitorisa i G-točke. Stoga je svakako vrijeme da ju uvježbate, i upamtite – vježba vodi do savršenstva.

Izmjenjujte se u planiranju seks večeri
Svaki tjedan neka jedno od vas isplanira što ćete raditi, gdje, kako i neka organizira eventualne potrebne rekvizite. Na taj način igrat ćete se i igre uloga, a seks će odjednom postati itekako zanimljiv pa ćete tematske večeri čekati s nestrpljenjem.