'IT' MODELI

Pet torbi koje ćemo narednih mjeseci viđati svugdje

09.02.2018 u 11:51

Bionic
Reading

Svaka sezona sa sobom donosi neke nove modele vrijedne 'it' titule

Prošle godine status 'it' torbi između ostalih zavrijedile su Bonsai Simona Millera, torba-remen s potpisom Guccija i bucket model torbe imena Bissett s potpisom američkog brenda Staud.

  • +4
'It' torbe 2017. godine Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Ovo su njihovi nasljednici.

Top handle torba s potpisom Guccija

Danas je gotovo nemoguće govoriti o ključnim dizajnerskim torbama, a da se ne spomene modna kuća Gucci. Ovaj popularan talijanski brend na čelu s dizajnerom Alessandrom Micheleom lansirao je model maksi torbe od brušene smeđe kože s dodatkom velike ručke i prepoznatljivim detaljem crveno-zelene trake. Iako još uvijek nije puštena u prodaju, britanska trendseterica Alexa Chung već ju naveliko nosi, a upravo ovom modelu prognozira se ogroman uspjeh u narednim mjesecima.

Objavu dijeli Alexa (@alexachung)

Loeweova slamnata tote torba

Prošlogodišnji trend slamnatih torbi nastavlja svoju vladavinu i u novoj sezoni proljeće/ljeto. Navedenom trendu modna kuća Loewe doskočila je lansiranjem modela ukrašenog logotipom i kožnim ručkama u boji konjaka, koji će s lakoćom steći titulu it modela.

Torba Drew Bijou s potpisom Chloé

Debitantsku kolekciju za modnu kuću Chloé dizajnerica Natacha Ramsay-Levi's predstavila je ove sezone, a njezina nadograđena inačica torbe Drew Bijou stvorila je veliki buzz.

Torba Hortensia brenda Wandler

Nizozemski brend Wandler, koji se na modnoj sceni nalazi od prošle godine, preko noći postao je ogroman hit. Njegova osnivačica, dizajnerica Elza Wandler u studenom prošle godine svijetu je predstavila model torbe imena Hortensia, koja je netom nakon lansiranja proglašena jednom od najpoželjnijih u 2018. godini.

Shopper torba s potpisom Fendija

Ova torba kombinira dva najveća ovogodišnja trenda – logotipe i predimenzioniranost. Bez mnogo razmišljanja, modni znalci već su ju proglasili statusnim simbolom u aktualnoj godini.