BEZVREMENSKI ODABIR

Pet modela sandala koje se uvijek isplati imati u ormaru

28.03.2023 u 14:12

Bionic
Reading

Klasične sandale krunski su dragulj svake ljetne garderobe. Bilo da ste naklonjeni modnom minimalizmu ili veliki maksimalist u srcu, teško je poreći moć učvršćivanja osmišljenih stajlinga s bezvremenskim parom obuće

Za kupnju obuće bez grižnje savjesti rješenje oduvijek leži u odabiru bezvremenskih silueta uz visokokvalitetnu izradu. Kada govorimo o sandalama koje godinama uspješno odolijevaju nametnutim trendovima, na najluksuznijem kraju ljestvice nalaze se sandale Oran s potpisom Hermèsa, čija popularnost ne jenjava od premijernog lansiranja prije 26 godina. Iako je prepoznatljivi H logo lako prodati, prava snaga ovog modela proizlazi iz siluete koja se lako nosi, kao i stručne izrade.

Naravno, Hermès nije jedini brend koji isporučuje bezvremenske sandale za nošenje iznova svake ljetne sezone. S druge strane cjenovnog spektra, tu su omiljene Birkenstock natikače Arizona s detaljem dvostruke kopče i kultne espadrile brenda Castañer. Na modnoj sceni postoje brojni brendovi koji su ovladali umijećem izrade bezvremenske ljetne obuće, a ako ste u potrazi za klasičnim sandalama, čiju dominaciju na modnoj sceni ne može uzurpirati niti jedan novi trend, obratite pozornost na ove modele.

Pet klasičnih sandala koje nikad ne izlaze iz mode

Birkenstock sandale

  • +6
Birkenstock Arizona Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Elegantne espadrile

  • +18
Espadrile Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Ravne natikače od kože

  • +16
Ljetne natikače Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Fisherman sandale

  • +7
Fisherman sandale Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Elegantni modeli japanki

Japanke Izvor: Promo fotografije / Autor: promo