SVI IH ŽELE

Pet hit torbica i pravih vladarica sezone: Bez ovih modela proljeće će biti nezamislivo

26.04.2022 u 06:21

Bionic
Reading

Od oversized modela koji osvajaju praktičnošću pa do otmjenih novih stilova, ove torbice preplavile su društvene mreže. A sudeći po svemu, ove sezone bit će nezaobilazni modni dodaci te će u tren oka podići baš svaku kombinaciju

Nakon završetka glamurozne sezone dodjela nagrada te pripreme glazbenih festivala koji će se prvi put od početka pandemije održati u punoj snazi, nove torbe postaju it modni dodaci. Staklena torba Coperni na modnom radaru našla se otkako je uočena u ruci Kylie Jenner, a Diesel doživljava veliki uspjeh modelom 1DR, koji je prošetala i Megan Thee Stallion. Od street stylea do nezaboravnih trenutaka na crvenom tepihu, ovo su modeli koje nećete moći izbjeći pregledavajući Instagram, a vrlo vjerojatno poželjet ćete ih i u svom ormaru za proljeće i ljeto.

Pradina torba Cleo

Pradina torba Cleo savršena je proljetna stvar. Sasvim pristojne veličine za nošenje za ramenu, ali još uvijek savršenog oblika za nošenje u ruci. Dolazeći u nizu proljetnih boja, Cleo je torbica za one dane u kojima ste u pokretu ili za uparivanje s bilo kojim elegantnim večernjim stajlingom.

Copernijeva staklena torba

Ovu torbu prošetala je Gigi Hadid modnom pistom za jesen/zimu 2022., a nakon toga osvanula je na svim naslovnicama. Model je rezultat suradnje Copernija i njujorškog brenda staklenih proizvoda Heven. Viđen je u nekoliko iteracija, a najzapaženiji je stajling bio onaj u izvedbi Doje Cat na dodjeli Grammyja. Iako ova verzija torbe trenutno nije u prodaji, baš svi je žele imati u rukama.

Fendijeva torbica Peekaboo

Ako tražite torbu koja će izgledati jednako za ured, ali i izvan njega, to je nesumnjivo Peekaboo, elegantna i strukturirana torba savršene veličine i za poslovni i za zabavni dio dana. Presavijeni materijal na gornjem dijelu omogućava da zavirite i otkrijete skrivenu šarenu unutrašnjost, donoseći dašak ekstravagancije pomalo običnoj vanjštini. Ova torba je sve što bi vam ikada moglo zatrebati, i još malo više od toga.

YSL Icare - maksi šoping torba

Icare Maxi Shopping Bag iz YSL-a, za razliku od drugih shopper torba, ima određeni oblik. Čvrsta struktura koja podsjeća na torbicu izdvaja je iz gomile, a pri tome je velika i prostrana. Prošivena tkanina odiše luksuzom dok kultni logotip YSL nesumnjivo privlači poglede. Premda je dosta veća od ostalih torbi na ovom popisu, još uvijek lijepo stoji ispod ruke i ne smeta u svakodnevnim aktivnostima.

Dieselova torba 1DR

Dieselova torba 1DR modni je dodatak koji ne može proći nezapaženo. Njezin nevjerojatno nostalgičan izgled inspiriran 2000-ima vraća nas u dane traperica niskog struka i japanski s platformom, no na najbolji mogući način. Oštar dizajn i izgled inspiriran stripom odaju i vibru lutke Barbie – doista neodoljivo.