PROLJETNI TRENDOVI

Pet haljina koje trebaju i stoje svakoj ženi

31.03.2016 u 15:45

  • +15

Proljetne haljine

Izvor: Promo fotografije / Autor: Zara/hm/Mango

Bionic
Reading

Stiglo je proljeće i veselimo se laganijoj odjeći, malo više boja i lepršavosti, a koji će komad to najbolje spojiti u jednu divnu priču nego haljina

Haljine su omiljena proljetna krpica jer ih tako lako možemo nositi u dnevnim i večernjim varijantama, a uz dobre cipele i pristojnu duljinu i na posao. Kuće visoke mode već su odavno na revijama otkrile svoje adute, ali kao i uvijek lanci ulične mode prate ih u stopu pa je lakše odabrati nekoliko komada koji će nadopuniti proljetnu garderobu.

Cvjetni uzorak

Dakle, potpuno u skladu s proljećem i prirodom koja se budi jedna haljina s takvim uzorkom jednostavno je must have. Za dnevni look nabacite traper jaknu pa i tenisice ako materijal haljine nije svečan, a za izlaske možete kombinirati čak i traper jaknu u tamnijoj boji, ali fine cipele su neizostavne.

Haljina bez rukava

Ako ste malo prošetali gradom i zavirili u izloge trgovina sigurno ste primijetili da ima dobar izbor haljina bez rukava. One su idealne za promjenjivo vrijeme jer vam neće biti vruće, a ako sunce zagrije onako kako to već dulje vrijeme iščekujemo, slobodno pokažite ruke i upijte mali sunčeve energije.

Traper haljina

Veliki, veliki povratak ove omiljene krpice od trapera. Za malo istančaniji styling stavite svileni šal i fine balerine ili neke druge cipele koje su vam drage, a za slobodno vrijeme tenisice su pun pogodak.

Boho haljina

Također se vratila na mala vrata, iako istinske ljubiteljice ovog stila nikada nisu skrivale da obožavaju boho. Lako nosive haljine također idu uza sve pa čak i do te mjere da je ljeti možete prebaciti preko kupaćeg kostima i biti najbolje odjevena dama na ludom partiju.

Srednja dužina (midi)

Popularna je već dulje vrijeme, a sve naše i svjetske trendeseterice već su ih nosile u svim mogućim kombinacijama, od gležnjača do tenisica, više sportski ili fino. Na vama je samo da se odlučite u kojim se varijantama najbolje osjećate i malo popunite ormar.