ODLIČAN IZBOR

Pet fantastičnih haljina koje su očarale na crvenom tepihu

07.09.2015 u 13:50

  • +6

Dakota Johnson

Izvor: tportal.hr / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Dakota Johnson, kći poznatih glumaca Melanie Griffith i Dona Johnsona, svojim sofisticiranim modnim stilom izaziva uzdahe gdje god da se pojavi

Zgodna brineta koja se proslavila ulogom u 'Pedeset nijansi sive' zadivila je na 72. po redu filmskom festivalu u Veneciji prošetavši se u pet nevjerojatnih haljina koje su izazvale zavist fashionistica.

Dvadesetpetogodišnja zvijezda bila je prava senzacija u prelijepoj haljini s našivenim predimenzioniranim šljokicama, iz kolekcije Marca Jacobsa Resort 2016. Efektnu kreaciju upotpunila je bujnim kovrčama i minimalističkom šminkom.

Ništa manje zapažena nije bila ni u Pradinoj ružičastoj satenskoj haljini koja je lijepo naglasila njezinu vitku figuru, a pun pogodak je bila i zanimljiva crna haljina s narančastim makovima brenda Rodarte.

Dakota obožava nositi pročišćene linije i elegantne kreacije, a nije odoljela ni vječitoj crnoj boji.

Lijepa glumica zadivila u gotičkoj haljini iz kolekcije Valentino Resort 2016, a zatim u jednostavnoj dugoj crnoj haljini s dubokim prorezom sa strane na premijeri filma 'Black Mass'.

Seksi haljinu koja je otkrila duge noge uparila je s metalik cluchem i crnim jednostavnim štiklama.

Inače, u ranijim je intervjuima glumica otkrila da je zbog uloge Anastasije u hit filmu 'Pedeset nijansi sive' počela redovito vježbati i paziti na prehranu. 

Dok su snimali '50 nijansi sive' u Vancouveru, Dakota je na nagovor redateljice Sam Taylor-Johnson počela piti svježe iscijeđene sokove od povrća i voća koji su joj se jako svidjeli, a kako bi bila u top formi, krenula je u teretanu.