u 49. godini života

Penelope Cruz kao da ne stari: Istaknula nevjerojatnu liniju u uskoj minici koja zaustavlja dah

15.03.2023 u 17:35

Bionic
Reading

Penelope Cruz i u 49. godini života izgleda nevjerojatno mladoliko, a svoju besprijekornu liniju istaknula je u crno-ružičastoj haljini koju je nosila na otvaranje poslovnice brenda Lancome čija je ponosna ambasadorica

Glumica Penelope Cruz u 49. godini izgleda jednako besprijekorno kao na početku karijere, a to je pokazala i u posljednjoj objavi na Instagramu u kojoj je istaknula zavidnu liniju.

Prelijepa Španjolka odjenula je haljinu s crnim pripijenim gornjim dijelom bez naramenica te dvoslojnu 'puf' minicu upečatljive ružičaste boje. Svoje mršave noge istaknula je tamnim najlonkama, a look je zaokružila zlatnim visećim naušnicama i ružičastim ružem usklađenim s haljinom.

Ovaj outfit nosila je na otvorenju dućana parfemske marke Lancome koji je otvorio prvu poslovnicu u Madridu, a Cruz je, kao ambasadorica brenda, bila jedna od počasnih gošći.

Ispod fotografije citirala je slogan slavnog brenda 'La vie est belle contigo', što u prijevodu znači 'Život je lijep s tobom' te zahvalila dizajneru haljine Alexandreu Vauthieru.

  • +2
Penelope Cruz Izvor: Profimedia / Autor: Cyril Pecquenard / KCS Presse / Profimedia

Penelope je za ovaj stajling ubrzo skupila stotine komentara oduševljenih fanova koji su hvalili odabir haljine pišući kako je kao stvorena za nju te 'izgleda kao moderna verzija stila 80'ih', a nije izostalo niti mnoštvo upita za tajnu njene zapanjujuće mladolikosti.

Prelijepa glumica nedavno je plijenila pozornost i na pariškom tjednu mode gdje se pojavila s novom frizurom, odlučivši se za tople pramenove u karamela nijansi, s primjesama boje meda, čime je unijela suptilnu promjenu u svoju tradicionalnu smeđu boju kose.