PREDVODNICA TRENDOVA

Penelope Cruz pohvalila se novom bojom kose, koja će biti pravi hit ovoga proljeća

08.03.2023 u 18:43

Bionic
Reading

Glavna zvijezda ovogodišnjeg pariškog Tjedna mode, točnije revije Chanela, bila je prelijepa Penelope Cruz koja je ovu priliku iskoristila za malu promjenu imidža

Bila je to revija koja se najviše iščekivala na ovogodišnjem Fashion Weeku u Parizu, a kako i ne bi kada su zbog Chanela u francusku prijestolnicu stigla i najpoznatija imena današnjice, predvođena prelijepom glumicom Penelope Cruz, koja je inače njihovo zaštitno lice godinama.

Penelope je i ovoga puta izgleda besprijekorno u Chanelovom kompletiću koji je u prvi plan stavio i istaknuo njezine vitke noge. Muza Pedra Almodovara odabrala je kreaciju iz kolekcije Chanela za proljeće 2023. inspiriranoj dizajnom sakoa, načinjenoj od tvida ukrašenoj perjem i s upečatljivim remenom.

  • +2
Penelope Cruz Izvor: Profimedia / Autor: Cyril Pecquenard / KCS Presse / Profimedia

Ovaj je elegantni stajling zaokružila klasičnim stiletticama i crnom torbicom s ukrasnim zlatnim lancem, no ono što je malo kome promaklo, njezina je nova boja kose, idealna za nadolazeće proljeće.

Iako je smeđa boja kose njezin zaštitni znak, suptilna promjena pristaje joj i više nego dobro. Atraktivna Španjolka, koja će ove godine proslaviti 49. rođendan, odlučila se za tople pramenove u karamela nijansi, s primjesama boje meda.

  • +55
Chanel FW23 Izvor: Profimedia / Autor: - / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Ne sumnjamo da će frizerski saloni diljem svijeta već kroz koji dan ispunjavati zahtjeve svojih klijentica koje će poželiti boju kakvu ima upravo Penelope Cruz.