UGODNA I JEDNOSTAVNA KUPNJA

Pekara Dubravica svojim kupcima nudi prepaid karticu

18.09.2015 u 15:36

Bionic
Reading

Dubravica nastavlja s inovacijama na našem tržištu kojima konstantno obogaćuje svoju ponudu, a kupcima iskustvo kupnje čini još ugodnijim i jednostavnijim. Ovog puta Dubravica je, prva u Hrvatskoj u segmentu pekarskih usluga, kreirala prepaid karticu kojom možete još brže i lakše plaćati u svih 30 Dubravica poslovnica

Ovom jedinstvenom karticom plaćate jednostavno, bez razmišljanja imate li novca u novčaniku i gdje spremiti kovanice koje vam često smetaju. Dovoljno je samo prisloniti karticu i transakcija je obavljena. Uz Dubravica karticu kupovat ćete brže, jednostavnije i jeftinije jer pri svakoj kupnji štedite čak do 11%

Pristupnicu
za karticu možete ispuniti na Dubravica internetskoj stranici ili u bilo kojoj poslovnici gdje također možete i napuniti svoju karticu. Novčana sredstva na kartici nemaju vremenski rok upotrebe.

Imate i mogućnost kontrole potrošnje na Dubravica internetskoj stranici. Tako u bilo koje vrijeme možete provjeriti stanje, trenutni iznos popusta, vrijeme kupnje, iznose računa i poslovnice gdje su računi napravljeni.

Dubravica kartica idealna je za ljude u pokretu, roditelje koji žele biti sigurni da su njihova djeca pojela zdravu užinu te sve koji žele jesti fino i skratiti vrijeme čekanja.