GRECE GHANEM

Pedeset plus modna ikona dokazala je da se šarene haljine nose bez obzira na godine

14.08.2023 u 22:27

Grece Ghanem

Izvor: Profimedia / Autor: LUCIA SABATELLI/ACTION PRESS / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Jedna je od najpoznatijih pedeset plus modnih influencerica, Grece Ghanem svakodnevno oduševljava stilskim kombinacijama, a Tjedan mode koji se trenutno održava u Kopenhagenu bio je savršena kulisa za besprijekorne kombinacije vrijedne kopiranja

Sjedokosa Kanađanka modu ima u malom prstu i to svakodnevno dokazuje. Fashionistica iz Montreala često u intervjuima ističe da se njezin modni stil nije puno promijenio u odnosu na period kada je imala 20 ili 30 godina. I dalje je vjerna laskavim krojevima, onima koji se poigravaju trendovima i klasikom, i sve to obojano snažnim bojama i dojmljivim uzorcima.

Njezini upečatljivi stajlinzi uvijek prkose klasičnim pravilima odijevanja, Grece dokazuje da godine nisu razlog odricanja hrabrih krojeva i još hrabrijih uzoraka. Grece, koju s razlogom nazivaju modnom ikonom hrabro krši sva nepisana pravila o odijevanju dama iznad 50.

Tako je ovog puta dokazala da šareni uzorci, pogotovo haljine u kombinaciji jarkih boja nisu rezervirane samo za mlađu modne zaljubljenice. Tijekom Tjedna mode u Kopenhagenu servirala je dva sjajna, i tako hrabra stajlinga bazirana na šarenim haljinama.

Jedan je uključivao midaksi lepršavu haljinu u kombinaciji nijansirane zelene i plave boje čiji dizajn potpisuje brend Stine Goya. Stajling je dotjerala natikačama zatvorenih prstiju i visokih potpetica u tirkiznoj nijansi i sve začinila dugim ogrtačem leopard uzorka. Tako hrabro, s odmakom i baš u njezinom stilom.

Durgi stajling bio je prigušeniji, ali samo malo. Riječ je o kratkoj plavo haljini A-kroja s izvezenim crnim cvijećem, a preko nje crni ogrtač s bijelim krznom na ovratniku. Moramo priznati, upečatljiv i zavidan spoj ne samo uzoraka već materijala i stilova.

  • +25
Street style izdanja u Kopenhagenu Izvor: Profimedia / Autor: Sherion Mullings / Shutterstock Editorial / Profimedia